cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MIGRENA-tiste,ki uporabljate "relpax" zdravilo-vpr.

clock-img

26.06.2006, 13:46

clock-img

Anonimen

Mam eno vprašanje...danes sm pri nevrologu dobila "relpax 40 mg" za migrenske napade.A uporablja katera?A kej pomaga?

clock-img

26.06.2006, 19:28

clock-img

Vanček*

pencil-img

219

jaz sem jih dobila, vendar sem vzela samo 2 x, ker me preveč duši v prsih poleg in se ne počutim dobro.
Tak da sem prešaltala nazaj na AVAMIGRAN....
Sedaj po porodu imama migrenskih napadov vedno več sigurno na 14 dni...tak da je prav grozno....

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

clock-img

26.06.2006, 20:00

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Kaj pa Aspirin Migran? Ali ga lahko nosečka vzame če je prehudo? Sicer nisem noseča, pa me je migren že sedaj strah, ker imam pogoste napade, in mi nobeno drugo zdravilo ne pomaga?

clock-img

28.06.2006, 06:53

clock-img

jasnika

pencil-img

887

jaz pa uporabljam imigran, in ko jo vzamem mi je še slabo ko user posted image  pol pa je boljše

v nosečnosti še navadnega aspirina ne smeš jemati, zato mislim da aspirin migran lahko nosečka uporablja še manj, torej sploh ne

jaz sem vprašala kaj lahko vzamem ob napadu in so mi rekli ketonal ali nalgesin al naprosen nevem točno, ampak TO RES SAMO ČE JE NEVZDRŽNO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem