cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MI lahko katera pomaga? ... NUJNO!

clock-img

17.05.2006, 11:41

clock-img

Anonimen

Prosim, prosim, prosim za pomoč.

A katera slučajno dela v bolnišnici v MB? Al pa če katera ve kam (na koga) se lahk obrnem, da bi izvedela kako je z udeležencem prometne nesreče.
prosim, res bi rada zvedela, pa ne vem če sploh lahko to vprašam v bolnico.

Če katera noče javno lahko tud na ZS.
Hvala!

clock-img

17.05.2006, 12:15

clock-img

Anonimen

Bolnice načeloma ne smejo posredovat podatkov o bolnikih. Žal soljat tko to je. Meni za dedka niso hoteli povedat, ko je bil noter, razen tega da se počuti fajn, oz slabo. To pa lahko pokličeš kar na traumo ti bo oddelčna sestra povedalače imaš ime. Več kot tako ali je v redu ali ni pa ti ne bodo povedali, ker je nad njimi zakon o varstvu osebnih podatkov.  Razen če koga poznaš. Pa še tisto bodo precej neradi stegnili jezik.

Oprsti verjetno ti nisem ravno pomagala. Upam, da boš zvedela.

clock-img

17.05.2006, 12:20

clock-img

Anonimen

Sej kej več me niti ne zanima kot to, ali bo s fantom vse vredu. Žal pa ne vem imena.

clock-img

17.05.2006, 13:11

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

A spet nesreča? Moj kolega je umrl prejšnji teden user posted image (nesreča s tovornjakom), v petek zvečer pa še znanci v nesreči. Dva sta še zmeraj v kritičnem. Dva sta umrla. user posted image
Pa kaj se dogaja s folkom?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

17.05.2006, 13:37

clock-img

Anonimen

Preveč ga pijejo pa delajo bedarija.
Sej po eni strani je res neumno da se sekiram zarad enga bedaka, ki je v bistvu izzival nesrečo in jo tudi izzval.

Po drugi pa... kaj si moreš ko to vidiš? ne gre ti iz glave pa če se še tako prepričuješ, da je sam kriv, pa da ne moreš zdej nič naredit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem