writing-img

MO-JA

clock-img

17.06.2005, 13:15

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

A poznate to znamko oblačil za otroke?

Prodajalna je drugače v sevnici,ampak se mi zdi,da drugače cunce tudi drugje prodajajo.
Pišem pa zato,ker sem totalnoma razočarana.
100krat sem že rekla,da nikoli več ne kupim nič pri njih.Potem pa je šla moja mami zadnič tja,ker že dolgo ni nič kupila otrokom in je nabavila cel kp cunj.Rezultat pa.....dve majčki sta imeli luknjico.
Me je tko razkurilo...:grrr::grrr::grrr:pa ne bi rekla,da so poceni stvari.Določene so prav :hudicek:zasoljene.

Nisem hotela matrat mamice,pa pošiljat nazaj ,zdaj sem zašila,ampak drugič(če se mi še kdaj neredi....pa:grrr::grrr::grrr:

Sem se mogla skašljat tudi jaz.....

clock-img

17.06.2005, 13:38

clock-img

total

pencil-img

4453

Oj,jaz imam za mojega:duda: kar par stvaric iz MO-JE in sem zadovoljna,nobenih težav,res pa je da je draga.

clock-img

17.06.2005, 13:59

clock-img

zoli

pencil-img

50

:zmeden2:jaz nap.imam ene par bodijev....po dveh pranjih se pri vsakem nejtku začnejo parat.O.k,saj vem,da kmalu prerastejo,ampak potem naj še cene malo spustijo.
ko je bila Ta majhna,sem pa vse imela od Jutranjke,ki je tud v Sevnici...pa ima vse te stvari zdaj še tamala,pa je vse vredu..
Pa ene par mikic z dolgimi rokavi ima Ta,pa se vse po šivih strga...mogoče imajo pa mene na piki:zmeden:

clock-img

17.06.2005, 14:02

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Tole zgoraj sem tudi jaz..nik je pa od sestrice.:bravo:

Probleme imam jaz,ona pa ima s tem tudi srečo.

clock-img

17.06.2005, 15:05

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Jaz mam tud zaenkrat srečo z njimi:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem