writing-img

MOČNE BOLEČINE

clock-img

20.02.2006, 11:32

clock-img

Nattka

pencil-img

249

So vam kaj znane bolečine v čisto spodnjem delu trebuha? Mene močno boli, ko na primer vstanem s stola in to v trenutku, ko stopim z noge na nogo-takrat močno boli. Jutri mam sicer G in zdaj ne vem ali naj čakam, al naj grem prej. Se kateri sanja, kaj bi lahko to pomenilo? Nočem panike delat, zato vas najprej vprašam kaj mislite.
Hvala, LP Nattkauser posted image

clock-img

20.02.2006, 11:43

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Verjetno te boli bolj spredaj, tik pod venerinim gričkom. Najverjetneje se ti je vez v simfizi že zmehčala, oziroma je v postopku mehčanja in te zato tako neprijetno boli. Posebej značilno je, da se bolečina poslabša, če obremeniš samo eno nogo. Pogosto bolj zaboli tudi če se obrneš v kolkih ali poskusiš v leže na boku dvigniti eno nogo. Zelo neprijetno, lahko zelo boleče a za user posted image  neškodljivo.

clock-img

20.02.2006, 12:51

clock-img

Pi@

pencil-img

119

Tudi sama imam take bolečine. Težko si oblečem hlače, ker težko stojim na eni nogi, pa težko prestopim po tem, ko sem nekaj časa sedela. Upam, da imaš prav beti1 in da je res neškodljivo user posted image

12.4.2006 nas je osrečil mali Bor

clock-img

20.02.2006, 14:32

clock-img

Reja

pencil-img

545

Tudi jaz imam take bolečine, predvsem ko vstanem ali naredim kak drug hiter gib. V knjigah in revijah piše, da je to nenevarno in običajno. Če pa bolečina en popusti, pa je treba obvestiti G. Mene zaboli le za hip, tako da ni panike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem