writing-img

MOŠKI IN PORODNIŠKI DOPUST

clock-img

29.09.2005, 22:43

clock-img

janč

pencil-img

136

Zanima me kako si predstavljate moškega na porodniškem dopustu?
Namreč moj mož se je ponudil da gre na porodniškega, kajti jaz imam svojo obrt in žal dolgo ne bi mogla biti odsotna.
meni se to zdi da je naredil zelo nekaj lepega za sružino, pa še zaupam mu, kajti to bo najin tretji otroček, pri prvih dveh se je pa tud full dikazal

clock-img

29.09.2005, 23:03

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

kdo čuva otroke je pač odločitev staršev. jaz jih raje prepustim možu, kot pa kakšni varuški. tud jaz grem jutri na csd vprašat, če lahko zadnje tri mesece koristi mož, ker se mi obeta nova služba.

je pa to samo pozitivno glede spoznavanja otroka z obema staršema, šele ko si sam odgovoren za dojenčka veš kaj in kdaj potrebuje

iz malega zraste veliko

clock-img

30.09.2005, 10:48

clock-img

AlenkaE

pencil-img

54

Moj mož bo tudi imel porodniško zadnjih 30 dni, jaz pa bom takrat koristila letošnji dopust in tako bomo vsi trije skupaj doma- ali pa kje na potovanju.

clock-img

30.09.2005, 22:03

clock-img

janč

pencil-img

136

moj bo na porodniški celih devet mesecev, jaz pa samo tri, tako da bo že majhno štručko pazil
pa me nič ne skrbi, ker vem da mu bo uspelo

clock-img

03.10.2005, 21:08

clock-img

janč

pencil-img

136

vidim da ni nibenega posebnega zanimanja za to
mar res niso moški toliko dobri da uredijo enega otročka nadaljnih 9 mesecev??
jaz mojemu full zaupam, jaz imam pa žel takšno službo, da mi niti na misel ne sme priti, da ostanem doma
vem pa da se moški bolj temeljito posvečajo otrokom

clock-img

03.10.2005, 23:01

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Moj mož je na porodniški že dva meseca in pol. Zelo dobro se je izkazal, žal pa se mu v petek izteče in konec bo luštnega, zanj, zame, predvsem pa za našega sinka.

LP

Pi-kica

clock-img

05.10.2005, 12:58

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Hoj!

Men se to zdi super ideja. Tako tudi očetje dobijo priložnost, da se res zbližajo z otroki. Pri nas bom jaz porodniško koristila v celoti, ker delam v državni sliužbi, mož pa v privatnem sektorju in te možnosti žal nimamo.

clock-img

08.10.2005, 22:28

clock-img

janč

pencil-img

136

ja jaz osebno mislim da znajo biti moški boljše mame kot me same, kajti oni se ne obremenjujejo z ničemer, me pa imamo še kup drugih stvari

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem