writing-img

MORJE -DOPUST

clock-img

22.03.2006, 10:05

clock-img

NANA123

pencil-img

374

ZDRAVO ZANIMA ME ALI STE ŠLE VSE NA MORJE KO STE BILE NOSEČE JAZ NAJ BI BILA JULIJA PRIBLIŽNO 5 MESECEV KAJ PRAVITE ŽELELA BI SE PRIJAVITI V HOTEL CRIKVENICA PA NE VEM KAKO SEM BOM POČUTILA NANA123

clock-img

22.03.2006, 10:07

clock-img

Reja

pencil-img

545

Jaz grem na morje sredi junija, rok imam pa konec avgusta. Če bo vse ok, potem verjetno ni nobene panikeuser posted image

clock-img

22.03.2006, 10:09

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem šla v obeh nosečnostih, obakrat noseča nekje 5 mesecev. 1. v Vodice (nekje 6 ur vožnje, ker še ni bilo cele avtoceste, 2. pa v poreč.

clock-img

22.03.2006, 10:09

clock-img

total

pencil-img

4453

Jaz sem bila v Crikvenici noseča 7 mesecev-bla sva en teden in je bilo super.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

22.03.2006, 10:10

clock-img

golob

pencil-img

69

Ma ja!!!
Jaz sem bila 1 teden noseča ko sem letela na Karibe seveda nisem vedela.
Potem sem šla pa še pri 5 mesecih v Vodice, ki so precej niže od Crikvenice in sem blazno uživala!
Pojdi in si privošču!!!
Lp

clock-img

22.03.2006, 10:12

clock-img

katarina j.

pencil-img

194

Midva z mojimuser posted image  sva šla pa kampirat s šotorčkom v 6 mesecu nosečnostiuser posted image . Drugič smo bili pa v Umagu, pa sem bila v 8 mesecu!!

clock-img

22.03.2006, 10:13

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla.mi smo vedno vsako leto hodili na pag,pa smo letos odpovedali.takrat bom user posted image 6 mesecev.
šli bomo v slov.primorje,ali pa tam do Poreča.veliko jih gre daleč,samo jaz ne bi šla mirnih živcev,že tako smo težko prišli do user posted image in ga bom imela rajši v neposrednji bilžini kake bolnice,seveda malo boljše.

clock-img

22.03.2006, 10:16

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Mi gremo letos, ko bom nekje 6 mesecev noseča, pa se ne sekiram, mislim, da bo sprememba klime zelo prijala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

22.03.2006, 10:29

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Midva greva pa v 5 mesecu na poročno potovanje - v Grčijo, Rodos. Je pa Magic Life hotel, in je tudi zdravnik tam. Poročnemu se pa ne bom odpovedala user posted image

clock-img

22.03.2006, 10:33

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Jaz sem bla v nosečnosti dostkrat na morju, ampak tako kot so nekatere pisale, si nisem upala dlje kot do Poreča. Ker nekako nisem zaupala hrvaški medicini in urejenosti bolnišnic. Tako, da sem zmerom pazila, da je vsaj Izolska in Postonjska porodnišnica v bližini za vsak slučaj. Aja dodati moram pa še to, da sem celo nosečnost imela probleme z bruhanjem in da je bil to osnovni razlog bližine Slovenije.

Če je vse ok v nosečnosti ne vidim razloga da bi šla tut dlje.

clock-img

22.03.2006, 11:35

clock-img

Anonimen

Jaz sem bila lani za prvi maj na Lošinju v prikolici. S tem, da niti na Cresu ni porodnišnice. Če bi kaj bilo narobe, bi mogla na celino. Pa sem bila dva meseca pred porodom.

Tako, da - uživaj!

clock-img

22.03.2006, 14:10

clock-img

ella2006

pencil-img

203

Jaz sem v prvi nosečnosti v 5 mesecu letela v Tunizijo za novo leto. Zdaj pa imam rok septembra pa gremo za 1 maj v Šibenik za 1 teden in  julija še na Cres za 3 tedne.
Če nimaš rizične nosečnosti in da nimaš kakšnih drugih težav  - zakaj pa ne bi šla?

clock-img

22.03.2006, 14:13

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem bila v prvo 6 mesecev noseča, ko sva šla kampirat na Murter za 10 dni. Sva imela druge plane, pa sem se jaz ustrašila in sem dala komando, da greva nekam blizu, pa mi je bilo potem ful žal.

Letos bom, če bo vse OK, konec julija noseča 6 mesecev, pa se gremo s šotorom potepat po grških otokih...

clock-img

22.03.2006, 15:17

clock-img

aja

pencil-img

142

Seveda pojdita...ce se bos seveda dobro pocutila. Midva sva bila konec 6 meseca na potepanju po Tenerifih, pa na Danskem sem bila, pa nekajkrat na Dunaju. Pocni vse, kar te veseli in seveda toliko casa, dokler ti pase in seveda ne pretiravaj s sportnimi (in drugimi) aktivnostmi user posted image .

clock-img

22.03.2006, 15:28

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

V 2. nosečnosti sem bila na morju, ko sem bila noseča celih 8 mesecev, lani - 3. nosečnost pa za prvomajske praznike 10 dni (rodila pa 12.6.)
Če se vredu počutiš - zakaj ne. Meni je sprememba okolja prijala. Vroče pa ti je itak doma ali na morju.  Pa prej sem se z G posvetovala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

22.03.2006, 21:32

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem v 6 mesecu bila na dopustu.Nisem si upada dlje od Pirana,ker sem že v taprvo prezgodaj rodila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

22.03.2006, 21:50

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo enega na morju naredili, drugič sem pa bila na morju v 4. mesecu nosečnosti in to v kampu. V 5. mesecu nosečnosti pa smo šli še na Kolpo, kjer smo prespali kar cel teden v igluju-šotoru. Ene izmed lepših počitnic, na zgražanje in strahove drugih. Saj se pa nima kaj zgoditi, razen v primeru rizične nosečnosti.
Tako, da če bo vse OK, ti kar idi in uživaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.03.2006, 07:57

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Jaz sem pri polnih sedmih mesecih kampirala in je bilo čist ok.

clock-img

23.03.2006, 20:50

clock-img

mtina

pencil-img

568

Hej. Jaz bom šest mesecev in tudi grem na morje.

user posted image   In že komaj čakam

clock-img

23.03.2006, 21:33

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

V prvi nosečnosti sva bila na Krku, točno dva meseca pred rokom, letos gremo spet na Krk in spet dva meseca pred rokom, če bo le vse v redu. Planirano je, rezervirano tudi, zdaj samo upam, da ne pride kaj vmes.

clock-img

23.03.2006, 22:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Hej. Jaz bom šest mesecev in tudi grem na morje.

user posted image   In že komaj čakam

tudi mi2 samo ne veva še točno kam, moj navija za Grčijo jaz pa za Dalmacijouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem