writing-img

MOZOLJCKI

clock-img

28.10.2008, 23:06

clock-img

fujdo

pencil-img

55

pozdravljene vse mamice,
imam 4 tedne staro puncko.po obrazu je dobila mozoljcke.zanima me ce je katera imela iskusnje s tem?s cim mazat?cistit obraz?hvalezna vam bom za vsak odgovor.
lep pozdrav.

clock-img

28.10.2008, 23:12

clock-img

Anonimen

Čisti s fiziološko raztopino. Pa boš videla kako bo. Mazala pa ne bi z ničemer.

clock-img

29.10.2008, 06:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.10.2008, 07:57

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

nič mazat, bog ne dej stiskat. baje se to nardi, ker se teb hormoni spreminjajo....pa najbrž tud KM, pa tud kej druzga...kakšn mesec jih bo mela, pa temenc tud najbrž. tud po obrven se zna narest....vse to mine. nč ne praski dol.

clock-img

29.10.2008, 08:30

clock-img

fujdo

pencil-img

55

hvala za odgovore.a mi lahko se povesete kaj pa pomen KM?

clock-img

29.10.2008, 09:03

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

Km-kravje mleko user posted image
No, večinoma imajo to dojenčki, ker se jim čisti koža...
Jaz sem moji malčici vsako jutro in zvečer z navadno vodico umila obrazek...pa svoje mleko sem gor dala, ko sem opazila da se je kak nov pojavil in je zginjalo po hitrem postopkuuser posted image  Poskusi, tvoje mleko ji škodit ne moreuser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

29.10.2008, 09:18

clock-img

katra55

pencil-img

1970

To je čisto normalno, ker se čisti koža. Jaz sem umivala s prekuhano vodo, če je hudo pa lahko umivaš s hrastovim lubjem (prodajajo v lekarni). Trajalo pa je kakšen mesec, potem pa so mozoljčki izginili.

clock-img

29.10.2008, 09:58

clock-img

dojenček223

pencil-img

114

pusti pri miru vse bo samo izginilo
user posted image user posted image

clock-img

29.10.2008, 09:58

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

to za z mlekom namazat sm tud jst slišala. baje da je za vse dobr. user posted image npr tud če se uč vname. user posted image  kr mal jo namažeš npr zvečer da se do jutra zasuši pol pa, če se ti seveda da zjutri umiješ s kamilcam al pa kr z vodo al fiziološko.

clock-img

29.10.2008, 11:27

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Samo z vodo in vatico umivaj čimvečkrat na dan in bodo sami izginili, hrastovo lubje kožo izsuši. To se ji le koža čisti, pol pa bo gladka ko svila, boš vidlauser posted image

clock-img

29.10.2008, 13:19

clock-img

Alči

pencil-img

219

Naš je mel mozoljčke pa še vedno se mu kak naredi -včasih je kot kak najstnikuser posted image  . Umivaj z vato in vodo, fiziološko, nič kemije nič naravnih preparatov, ker načeloma se to koža čisti oz je to zaradi tvojih hormonov. Nič panike delat da je to kaka alergija. Itak maš pri 6 t prvi pregled, če bo pediater sumil na kako alergijo ti bo že povedal.

clock-img

29.10.2008, 13:46

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Svojega sem redno umivala z navadno vodo in namazala z mandljevim oljem. Vse pikice in madeži so hitro izginili. Še proti temenci se kar na ta način boriva in jih skoraj nima. Vsako jutro z mokro frotirko umijem glavco in namažem. Nobene močne kozmetike, le 100% oljček.

clock-img

29.10.2008, 14:03

clock-img

wing

pencil-img

198

Z ničemer.Koža se čisti in kmalu bo minilo.

clock-img

29.10.2008, 15:12

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

to za z mlekom namazat sm tud jst slišala. baje da je za vse dobr. npr tud če se uč vname.

aha, meni je prijateljica svetovala pri mozoljčkih, sama pa je tud očko takoj v začetku vnetja pozdravlauser posted image

Po moje kremice še najmanj koristijo...je pa meni dala pri 6t P eno kremico, ki so mi jo v lekarni zmešali, za suho kožo...no nisem uporabljala... mi pa vsi pravijo in hvalijo kako kožo ma pika...user posted image  tud jaz prakticiram mandljevo olje, ampak samo 1 krat tedensko po kopanju z milom po celem telesu- razen obraza.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

29.10.2008, 17:34

clock-img

katy82

pencil-img

1856

Naša je tudi imela obupno kožo,pa sem ji umivala s fiziološko in nato namazala 1-2 x na dan z aloe vera gelom100% in je pomagalo,sem ji pa začela mazat po dveh tednih ko se ji še kar ni nič sčistilo od začetka nisem hotela preveč pacat in sem raje samo umila.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

clock-img

29.10.2008, 18:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: wing

Z ničemer.Koža se čisti in kmalu bo minilo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.10.2008, 09:31

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

tako je - naša je tudi imela to od 3 tedna naprej, take rdeče mozoljčke. Res traja kje en mesec, ampak mine. Ni nič hudega, maličke ne boli, niti ne moti, tako da se ne sekirat. Meni je P rekla, da je to od sprememb hormonov pri meni...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

30.10.2008, 20:01

clock-img

inesc

pencil-img

298

Pa prosi pediatrinjo, da ti napiše recept za hladilno mazilo (olivno olje v belobazi), ki je ful dobro za mazanje dojenčka po kopanju, pa tudi večkrat na dan, pa obrazek,... PA še jaz se kdaj namažem. Odlična zadeva. Lahko jo pa menda dobiš v lekarni tudi brez recepta za protiplačilo seveda!

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem