writing-img

MUZIKA ZA OTROČKA?

clock-img

29.04.2005, 12:54

clock-img

NINA78

pencil-img

87

Punce. Nekje sem med vašim pogovorom zasledila, da imate CD-je z Mozartovo muziko za otročke, ki so še v maminem trebuhu (ali pa tudi ostale otročke) :duda:? Zanima me kje lahko kupim takšne in podobne CD-je? Rada bi namreč se sprostila ob taki glasbi in obenem naredila kako korist tudi za mojega srčka. Nekaj sem iskala po Internetu pa nič ne najdem! A ima katera kakšen nasvet?
Hvala in LP. NINA. :)

clock-img

29.04.2005, 15:05

clock-img

Čičica

pencil-img

46

Nina!

Sama imam CD The Mozart Effect - music for moms and moms-to-be. Zanimiva zadevca, traja cca. 40 min.

Meni ga je kupila sestrična, ne vem sicer kje, sem pa prepričana, da ga dobiš v vsaki večji prodajalni s CDji. Poišči!

Aja, na CDju je naslov www.childrensgroup.com, tu naj bi bili vsi CDji na to temo.

Upam, da sem ti pomagala in da kaj najdeš! :sloncek:

clock-img

29.04.2005, 16:51

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Navadnega Mozarta kupi, ni treba da je ravno posebna izdaja. Baje da dela čudeže na otrocih. Mi smo ga poslušali, na čudež pa še čakamo ;).

clock-img

29.04.2005, 18:45

clock-img

Zea

pencil-img

327

Jaz sem moji tudi redno Mozarta predvajala v nosečnosti. Predlagam ti, da poslušaš skladbe, ki so tebi všeč - naši dojenčici je namreč najbolj všeč glasba, ki sem jo jaz najraje poslušala v nosečnosti (in sploh ne Mozart) in katero sem zraven prepevala. Verjetno se je tako še bolje slišalo notri - v trebuhu...

clock-img

29.04.2005, 22:49

clock-img

pika**

pencil-img

407

Meni je CD Mozart for babies prinesel dragi za darilo ( najprej sva imela sposojenega iz knjižnice ).

clock-img

30.04.2005, 09:04

clock-img

NINA78

pencil-img

87

Punce - vsem hvala za odgovore!
LP, Nina. :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem