writing-img

M po koncu KT

clock-img

07.01.2008, 17:11

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Oj.
Zanima me kako je bilo z vašo M, ko ste nehale jemati KT? Namreč - nehala sem jih jemati septebra, potem imela M še v oktobru ...in potem nič več. Noseča nisem. Zdaj me pa že počasi skrbi. Kdaj naj grem k G?

clock-img

07.01.2008, 17:16

clock-img

Anonimen

Pozdravljena.

Tretji mesec že teče, odkar nimaš menstruacije, zato mislim, da imaš zadosten razlog za obisk ginekologa. Po prenehanju jemanja KT sem imela jaz normalno menstruacijo. Mogoče pa si kljub vsemu nosečka.

Upam, da kmalu pride rdečka.user posted image

aspirinčica

clock-img

07.01.2008, 17:18

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Mogoče pa si kljub vsemu nosečka.

aspirinčica

Buh ne dej!!!!

clock-img

07.01.2008, 17:22

clock-img

Anonimen

V najslabšem primeru počakaj na M. Obisk ginekologa bo kar potreben, da ti izključi morebitne ciste,... sama nisem dobila po KT 72 dni M, naslednja runda je bil izostanek 56 dni...
Test si delala, torej user posted image  nisi. Pokliči ginekologa. Upam, da se ti ciklus uredi.

Punce, kolikor sem zadnje čase prebrala, ima resnično veliko punc težave po prenehanju KT, včasih tega ni bilo tolk.

clock-img

07.01.2008, 19:07

clock-img

dory

pencil-img

8852

hm kaj pa vem...KT sem prekinila jemat,zarad hudih migren...po tem sem imela točno tako M kot prej s tabletkami...točno do dneva...mislim pa,če so kake težave,da greš rajš preverit...je že boljš bit miren pa tko..

clock-img

08.01.2008, 08:04

clock-img

Anonimen

Pri meni je bilo isto. Prva M je bila točna, druga je malo zamujala, tretje pa ni in ni bilo. Sem šla k G in mi je predpisal Dabroston. Sem dobila M, par je bilo spet kolikortoliko normalnih potem pa spet nič. Sedaj sem vsak mesec na Dabrostonu.

clock-img

10.01.2008, 17:55

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

jaz sem jo imela menda samo en mesec po prenehanju jemanja KT, potem pa sem že bila noseča pa je spet ni bilo 10 mesecev potem je pa spet prišla user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

10.01.2008, 19:55

clock-img

Anonimen

Jaz jo imam normalno user posted image
Imam pa nenormalno ovulacijo user posted image  boli, da komaj hodim in diham user posted image

clock-img

11.01.2008, 13:56

clock-img

dana

pencil-img

1395

Isto kot sunqueen. Prej sploh nisem vedela kdaj imam O, zdaj jo pa bolj težko zgrešim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem