writing-img

M zamuja

clock-img

28.04.2006, 19:41

clock-img

Anonimen

Ciao,
M bi morala predvidoma dobiti 22.4. (kakšen dan gor ali dol).Ker je ni bilo, sem v ponedeljek naredila CB mini in bil na moje razočaranje negativen.Tako sem čakala,da se bo vsak trenutek prikazala user posted image .Tako ponavadi je,vlije se še isti dan ko naredim test.Ampak jo ni še do danes,zamuja torej že 6 dni in prav nič ne kaže na to,da se bo prikazala.Prvič nobenega špikanja,bolijo me malo samo bradavičke,ki so precej napete (ponavadi so me bolele cele joške pred M in precej me je špikalo).Mi je pa nekam čudno slabo, non stop,včasih malo bolj,včasih malo manj.In to je neka čisto posebna slabost, ne vem z čim bi jo primerjala, ker je ta občutek nekaj čisto novega.
A ima katera izkušnje z takšnim zamujanjem in slabostjo?
Je možno,da je bil test narejen prehitro(čeprav 2 dni po pričakovani M) in bi vseeno lahko bila noseča?
Koliko časa po O pa pride do vgnezditve?
Hvala za kakršnakoli mnenja.

clock-img

28.04.2006, 20:09

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naredi še kakšen test.
Mislim,da traja od oploditve do vgnezditve cca 7-9 dni,odvisno od dolžine ciklusauser posted image Nisem sigurna.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

29.04.2006, 17:20

clock-img

Tjušika

pencil-img

22

Živjo,
meni ni nikoli slabo, ko mi menstruacija zamuja, sem samo zelooo sitnauser posted image . Čisto možno, da si noseča, le da nimaš še dovolj hormona, da bi ti to test potrdil. Do vgnezditve pride okoli 14 dni po ovulaciji.
Upam, da siuser posted image in boš kmalu zagledalauser posted image , sporoči!

Lp
Tjušiuser posted image

clock-img

29.04.2006, 18:33

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Do vgnezditve pride od 7 do 10 dne po oploditvi, zato ene zamenjajo vgnezditveno krvavitev z nekoliko zgodnješo Muser posted image . Ko se jajčece oplodi, še 3 dni plava po jajcevodu in potem prispe v maternico, kjer 5 do 6 dni plava, nato pa se vgnezdi. 14 dni pa je predolgo in ne drži.
LP

lana38

clock-img

29.04.2006, 19:57

clock-img

koala

pencil-img

5539

Se strinjam z lano.
Anonimna, jaz bi na tvojem mestu še en test anrdila, ali pa bi takoj po praznikihšla na odvzem krvi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

29.04.2006, 21:20

clock-img

Tjušika

pencil-img

22

Implantacija se začne okoli 6 dne po ovulaciji, nikakor pa se takrat ne zaključi. Veliko znanstvenikov je mnenja, da naj bi implantacijska krvavitev (sicer precej redka) prišla natanko na dan pričakovane menstruacije, torej približno 14 dni po ovulaciji. Takrat se namreč embrio popolnoma prekrije z zunanjim slojem maternične stene, nekaj materine krvi pa uide v smeri vagine.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem