writing-img

Mačja bolezen

clock-img

31.07.2008, 12:36

clock-img

Anonimen

Mogoče katera ve, kako je s tem, če ima nekdo s katerim sodeluješ službeno mačjo bolezen (zgleda da zdravljeno), kako to vpliva lahko na plod, nosečnico, ali na druge otroke.

clock-img

31.07.2008, 13:18

clock-img

Prvosonce

pencil-img

104

Kakšno mačjo bolezen pa misliš? Malo več napiši. Jaz vem edino za toksoplazmozo, ki jo prenašajo mačke, mislim pa da le te od človeka ne moreš dobiti.

clock-img

31.07.2008, 19:08

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Toxoplazme se ne nalezeš od človeka, če je pa že ozdravljena pa sploh ne. Še od mačke jo težko dobiš (samo preko iztrebkov, teh pa ponavadi ne jemo...user posted image ). Večja možnost je, da jo dobiš preko slabo oprane zelenjave.
Brez panike! user posted image

clock-img

31.07.2008, 19:33

clock-img

gloria

pencil-img

4900

....mačje iztrebke ne rabiš jestiuser posted image  da bi se okužil  z toxo.....dovolj je stik z okuženo mačko katera se je po "opravljenem delu"umila ter prenesla na dlako ti si pa z neopranimi roki po božanju preneseš v usta,pri čiščenju mačjih iztrebkov.....(sama sem okužena z toxo v nosečnosti in sem se naposlušala kak se lahk okužiš od strokovnjakov za toxo).....je pa tudi neoprano sadje in zelenjava,nedovolj pečeno meso in še druge stvari.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem