cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Maškaradne oblekice?

clock-img

31.01.2006, 16:35

clock-img

total

pencil-img

4453

Kje nabavite kostume za otročke,jaz bi rabla za 1,5 leta velik kostum in kam naj grem sploh pogledat?

clock-img

31.01.2006, 17:49

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

O total. Ti tut?user posted image
Doma imamo sicer kostum njenega najljubšega lika, vendar jaz še vedno malo niham, ali bi raje jo oblekla v Pikonogavičko...zdej pa iščem tako malo lasuljico.
Pa še to, kaj meniš kdaj otroka tudi malo porisati po obrazu(pikice)?

LP

clock-img

31.01.2006, 18:23

clock-img

tinica

pencil-img

501

v direndajo imajo kostume za tako majhne otroke. Imajo razne levčke, kužke, zajčeke,....

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

31.01.2006, 19:28

clock-img

Maco

pencil-img

85

Če boste hodili kaj po Avstriji, jih imajo tudi v Toysu. Mi smo ravno včeraj kupili ˝čebelico˝ za 6-12 mesecev. Za tako majhne pa imajo še supermana, batmana in zajčka. Cene so od 20-30 €.

clock-img

31.01.2006, 20:46

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem v Turbolimaču kupla luštnga levčka - tele kombinezon variante so mi fajn, uspodi oblečeš, pa to čez, pa je še zebst ne more.

A ne bi blo fajn, če bi bil pust poleti user posted image

clock-img

31.01.2006, 22:12

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v spodnji etaži Hale A v BTCju imajo eno trgovino samo s pustnimi kostumi user posted image

naša tamala bo pikapolonica user posted image

clock-img

31.01.2006, 23:45

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Mi pa to sami doma naredimo. Res mal cajta vzame, je pa unikatno in zastonj user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

clock-img

01.02.2006, 09:32

clock-img

bebica

pencil-img

129

Tudi jaz bi sama nekaj naredila oz. zašila. Pa ne vem kje bi dobila vzorce, modele oz. kroj. Mogoče v kakšni Burdi?user posted image
help

clock-img

01.02.2006, 09:48

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Koliko stanejo maškaradni kostumčki v Direndaju?

V Magic Shopu v hali A (klet) v BTC-ju stanejo cca. 3000 SIT, uni ta boljši pa cca. 8.500 SIT. Tut v Obi-ju jih imajo, pa so tut okoli 9.000 SIT. Meni namreč, tisti po 3.000 SIT, noben ni bil všeč, uni po 9.000 so pa zame čist predragi. 

clock-img

01.02.2006, 10:22

clock-img

tinica

pencil-img

501

V direndajo stanejo npr. za kužka nekje 5500 sit

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

01.02.2006, 11:01

clock-img

Anonimen

Kdaj pa je pust letos? user posted image

clock-img

01.02.2006, 11:20

clock-img

Anonimen

Zadnjega februarja, Meta.
A a se starši tudi kaj našemite? Jaz za letos premišljujem, da bi bilo Tiborju gotovo veliko bolj zabavno, če bi se vsi trije oblekli, no, štirje, še Mišo bi kaj našemili. Potem pa na sprevod v Kranj.
Vam pa svetujem, mamice, predvsem tistim, ki imate otroke v vrtcih, da počakate s temi kostumi, posebej kakšnimi dragimi, do zadnjega trenutka, če se da. Pri nas smo npr. lani imeli norice, tako da je pust odpadel. K sreči nismo še nič kupili. Tudi letos bom čakala čimdlje.

clock-img

01.02.2006, 20:10

clock-img

KODA

pencil-img

4015

V Intersparu so v akciji 1790 sit.Smo dobili reklamo domov.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

01.02.2006, 20:14

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Danes sem v BC gledala kustumček marjetico...toooolk luškan...ampak Naji na žalost premajhenuser posted image ...niso imeli kake posebne izbire, tako da potem nisem še nič kupila...aja , cene so pa tam okrog 5000 sit.
LP

clock-img

01.02.2006, 21:41

clock-img

Anonimen

Tudi mi mormo našega lumpija v en kostum spravit, pa še ne vem, v katerega user posted image . Niti nisem še nič kostumov gledala. Lani mu ga je mami sešila-je bil zakček, ampak je tisto blago skoraj toliko prišlo, kot če bi kostum kupila user posted image

Jaz se moram tud našemit-ampak samo za v šolo-ker se bojo tudi učenci. bom verjetno kakšna čarovnica al pa hudič user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2006, 22:28

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Pupica...take male lasuljice imajo v baby centru,no,vsaj lansko leto so jih imeli...če se spomniš naše tamale,ko je bla pikica.
Če jaz za našo kaj drugega zvrtam,pol ti jo celo lahko posodimuser posted image

............ja,takle mamo..;)

clock-img

01.02.2006, 22:39

clock-img

Anonimen

Za čarovnice je čist simpl naredit kostume (al pa Harry potter)

Klobuk narediš iz kartona in ga potem ovješ z črno folijo (vrečke za smeti... za otročke bo šlo tega ful malo), haljico pa tudi narediš iz vrečkeza smeti pa jo zavežeš okrog vratu.

Sicer pa mislim da so kroji vsako leto v burdi... sam se že zdej zagrebite zanje, pol jih zmanjka.

user posted image

clock-img

02.02.2006, 08:57

clock-img

Anonimen

učer sem bla zelo prijetno presenečena nad izbiro v vse po 199 oz diskont plus. dobila sem oblekco za anglčka, majo pa še ful drugih za čist tamale in tuzt mal večje. od slončk, miške, zajčka...to so taki takosmati kombinezoni pa tut pike nogavičke, kavboje pa vse živo. tut fullasulj, mask, dodatkov. kar hoč cene so pa zlo ugodne.

clock-img

02.02.2006, 10:05

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mi smo kupili v Magic shopu v BTC - hala A in bomo klovenčki. Cel pajacek in klobuček je bil 3.000 SIT (imajo od 1-2 let in od 3-4 leta). Sicer ni ne vem kakšne kvalitete, ampak za dvakrat oblečt bo pa čist super.
Imajo pa kar veliko izbire, tako za najmlajše, kot za starejše.

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

02.02.2006, 17:50

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

http://www.maskaradni-kostumi.com

tole si mal poglejte, se mi zdi kar zanimivo.

Lep pozdrav!

clock-img

02.02.2006, 19:49

clock-img

mikina

pencil-img

240

Mi smo kupili v Hoferju. Pikapolonico za 5 let in indijca za 10 let. Stali so 1148 SIT. So pa kar v redu kvalitete.

L.P.user posted image Mateja

clock-img

02.02.2006, 20:44

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Veliko pustnih kostumov imajo tudi v trgovinah Vse po 199 SIT. Sem šla ravno danes mimo te trgovine (imajo sicer prečrtano Vse po)  in ugotovila, da imajo prav lušne kostumčke - tam za cca 2000 do 3000 SIT.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

02.02.2006, 21:57

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Lara, a pr vas imajo za čist tamale tud (2 leti). Pri nas imajo šele od 3/4 leta naprej in je za našga še prevelik.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem