writing-img

Maškare

clock-img

02.02.2010, 20:49

clock-img

smej

pencil-img

256

Bliža se pust. Zanima me, če bost svojim dojenčkom (naprimer 9 mesecev starim) narisale na obraz kakšne brkice naprimer. In s čim? Obstaja kakšna kozmetika, ki je posebej nežna, da bi bila primerna za nežno otroško kožo?

clock-img

02.02.2010, 20:54

clock-img

Anonimen

Ja to pa tudi mene zanima in sicer za 12mesecev starega otroka.

clock-img

02.02.2010, 21:09

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

jaz bom naši,če bom naredila pegice in bo mala pika nogavička,stara bo 11mesecev,al pa bo klavn.jaz ne vidim razloga zakaj jo ne bi našemila,bomo tud poslikali,da bomo imeli spomin,taprvemu smo ruto zavezali na glavo,in brke naredili imel je 8mesecev,,al pa lepo mi je tud na takih malih ko so našemljeni v muckouser posted image

clock-img

02.02.2010, 21:14

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

moja bo čebelica(itakuser posted image ) in ji ne bom nič risala po obrazku

clock-img

02.02.2010, 21:32

clock-img

Anonimen

Naša je bila lani februarja stara 3 mesece in je imela tak plišast kombinezonček z uhlji na kapuci. Tak da sem ji samo s svojo črno barvico narisala na nosek piko pa po 3 brkice na vsaki strani in je bila medo user posted image ... letos bo stara 15 mesecev in si ne predstavljam, da bi ji kaj po obrazu risala, ker bi si takoj zarmazala. Takl da bo imela samo od čebelice kostum in neporisan obrazek.

clock-img

02.02.2010, 21:46

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

al so tako srčkani tudi če nis9o porisani user posted image

Naša je bila lani stara 8 mesecev in je bila čebelica (nič porisana) letos bo pa rožica, tudi nič porisana.
Če bi bila pa mucka ali kak medo, bo pa že morala imeti črn nosek pa brke... mogoče drugo leto. Letos se je v trgovini zapičila v rožico user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem