writing-img

Ma a ne morjo nč rečt?

clock-img

15.06.2008, 19:44

clock-img

pika74

pencil-img

6782

... Sem 10. 6. zvečer kupla superge v Hervisu.
... pridem 12. 6. slučajno mimo... in vidim - na veliko napisano 50% znižanje na superge in rolerje.

Sem takoj imela polepšan dan...  mislm, a mi niso mogl na blagajni rečt, počakte 2 dni... pa bo pol cenejš.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

15.06.2008, 19:46

clock-img

piamaria

pencil-img

523

Pika...plačane so od prometa, očitno niso mogli rečt, jaz bi sigurno šola drugam drugič.
Je kar je.user posted image

clock-img

15.06.2008, 19:48

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Sej vem ja... moj je tkoj reku - kup še ene, sej se splača... ma sm rekla, izinata ne dam še za ene... tud če so za 70% znižane user posted image .

clock-img

15.06.2008, 19:52

clock-img

Anonimen

Ja nesi jih nazaj in boš dobila dobropis, pol jih kupi še enkrat...

clock-img

15.06.2008, 19:58

clock-img

pika74

pencil-img

6782

A to se da? Pa sej me res še žuljo za povrh... sam jih pa že 4 dni po teniškem igrišču drsam in so že čist pofarbane. bemtiš!

clock-img

15.06.2008, 20:02

clock-img

Anonimen

Ja nesi jih nazaj in boš dobila dobropis, pol jih kupi še enkrat...

U, dobra ideja.

clock-img

15.06.2008, 20:08

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Evo, najdla račun, škatlo in superge user posted image . Sam oprat jih morm in zglancat... jutr jih nesem nazaj. Bemtiš.
Sam tole je res nora ideja user posted image

clock-img

15.06.2008, 20:09

clock-img

Anonimen

Evo, najdla račun, škatlo in superge user posted image . Sam oprat jih morm in zglancat... jutr jih nesem nazaj. Bemtiš.
Sam tole je res nora ideja user posted image

A bos javila, kako si uredila...user posted image ?

clock-img

15.06.2008, 20:12

clock-img

glen

pencil-img

1870

Če ti bodo naredili dobropis ga boš lahko vnuvčla po znižanju.oz.če boš želela drugo številko ti jo bodo zamenjali(če sploh bodo)ampak po ceni ki velja sedaj,brez da ti vrnejo razliko.
Sem prepričana.

clock-img

15.06.2008, 20:23

clock-img

metkica1

pencil-img

945

IZVIRNO SPOROČILO: glen

Če ti bodo naredili dobropis ga boš lahko vnuvčla po znižanju.oz.če boš želela drugo številko ti jo bodo zamenjali(če sploh bodo)ampak po ceni ki velja sedaj,brez da ti vrnejo razliko.
Sem prepričana.

točno tako, brez skrbi nič ne boš profitirala.

clock-img

15.06.2008, 20:27

clock-img

Anonimen

ah, skoda. pa tko lusna ideja user posted image

clock-img

15.06.2008, 20:43

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz sem pred mesecem v BC kupila otroški voziček, čez dva dni je bil pa v novem katalogu ful znižan. Sva ga nesla nazaj in ker je bilo to v roku 8 dni, so nama vrnili denar. A ni to po zakonu? Sam res ga pa še nisva nič uporabljala.
Seveda sva šla potem v drug BC po enak, a dosti cenejši voziček. user posted image

Probaj, zgubit nimaš kaj.

clock-img

15.06.2008, 20:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
ah, skoda. pa tko lusna ideja user posted image

Pa še res je!user posted image

clock-img

15.06.2008, 21:07

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Evo, sm jih zdrgnla, da šajnajo, kot novi... javim, kako se je razpletlo.

Lpuser posted image

clock-img

15.06.2008, 22:12

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Pa saj veš.
Da čim več zaslužijo.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

15.06.2008, 22:32

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

joj, mene je tako nategnil prodajalec v trgo avto pri kino Šiška lansko leto. 24. maja sem kupila  novi kolo za 200 eurov, naslednji dan se peljem mimo in vidim, da imajo zaradi 25. maja 15% popust.
Me je prav prijelo da bi šla not in mu kaj povedala. Mi je zdaj žal da nisem.

clock-img

15.06.2008, 23:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Evo, sm jih zdrgnla, da šajnajo, kot novi... javim, kako se je razpletlo

Le javi -  da vse vemo v prihodnje.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.06.2008, 10:31

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Jaz bom pa samo to rekla, da je to ful grdo.
Nosiš superge 4 dni, nesla jih boš nazaj in nekdo bo kupil rabljene superge, če ti bo uspelo vrnit.
A bi bile ve zadovoljne, če bi dobile rabljene čevlje.Sem 100% da ne.

clock-img

16.06.2008, 10:58

clock-img

Katey

pencil-img

913

IZVIRNO SPOROČILO: SILVA

Jaz bom pa samo to rekla, da je to ful grdo.
Nosiš superge 4 dni, nesla jih boš nazaj in nekdo bo kupil rabljene superge, če ti bo uspelo vrnit.
A bi bile ve zadovoljne, če bi dobile rabljene čevlje.Sem 100% da ne.

A se ti ne zdi da mal pretiravaš, sigurno takih ne dajo več v prodajouser posted image in če se jih da vrnit bi jih tudi jaz brez kakršnihkoli pomislekov in slabe vesti.

clock-img

16.06.2008, 11:48

clock-img

malika

pencil-img

3199

Joj kristus božji no. Pa saj ne bo rekla, da so nenošene. Pa tudi prodajalke niso tak za luno, da tudi če bi rekla, da so nenošene, da vidijo, da pa to ne drži. Ene pa mate res ideje user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

16.06.2008, 11:57

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Jaz pa ne vidim fore, zakaj bi ti morali vnaprej povedati, da bo znižanje. Kolikor sem sama pogosto videla, prodajalci za kakšne te fore niti ne vejo, ker namenoma niso obveščeni. Kako bi pa bilo, če bi se kar prosto širile novice o bodočih znižanjih - zakaj bi sploh prodajali po rednih cenah - izjema so seveda sezonske razprodaje.
Da pa jih neseš nazaj (superge) samo zato, ker si jih kupila po redni ceni, mi je pa mimo - sploh, če si jih že nosila. nekko razumem tisto foro z vozičkom, če še ni bil uporabljan - pač se kupec znajde, da pa se jezite, ker niste obveščeni, mi je pa mimo.

clock-img

16.06.2008, 15:51

clock-img

Anonimen

Pikaaa, kako si rešila? user posted image

Me mal radovednost daje. Upam, da ti je ratalo, čeprav- jaz tud ne bi kupila že ponošenih čevljev(odgovor na Silvo).

clock-img

16.06.2008, 17:04

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

joj, mene je tako nategnil prodajalec v trgo avto pri kino Šiška lansko leto. 24. maja sem kupila  novi kolo za 200 eurov, naslednji dan se peljem mimo in vidim, da imajo zaradi 25. maja 15% popust.
Me je prav prijelo da bi šla not in mu kaj povedala. Mi je zdaj žal da nisem.

--------------------------------
V bistvu si se sama, če že user posted image ! In ne razumem, zakaj bi ti povedal, da raje počakaj na razprodajo?! Njegova dolžnost je, da te prijazno in fair postreže, ne pa da skrbi za blagostanje na tvojem računu user posted image !

ROŽICA

clock-img

16.06.2008, 17:08

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Jaz imam pa glede tega zelo pozitivno izkušnjo z Baby centrom, kjer mi je prodajalka vedno povedala, da bo tisto znižano in naj pridem raje dan kasneje. Se mi je kar nekajkrat zgodilo, da sem šla kupit ravno kakšno stvar, ki je bila potem znižana.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

16.06.2008, 17:19

clock-img

Anonimen

Verjetno imajo do 50 % znižanje. 50 % pa itak znižajo tiste modele, ki ne gredo ravno v prodajo.

Upam, da ti je uspelo menjati. Če pa ne, pa držim pesti, da so tvoje superge znižane samo za 10 % in da ti ne bo več toliko žal, da si jih kupila po redni ceni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem