cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ma da bi jih v rit sunil!

clock-img

17.05.2006, 21:28

clock-img

benika

pencil-img

7793

Grem včeraj v Supernovo v Kranju, parkiram za Mercatorjem, stopim iz avta in se odpravim v Muellerja. In na čem se ustavijo moje oči? Na parkir placu, nemenjenemu invalidom. In kaj stoji tam? Audi, najnovejši, spedenan u nulo, v njem pa sedi model, mal čez 20, ves polizan in naduvan, audi pa parkiran postrani čez 2 parkirplacauser posted image user posted image user posted image .Malce stran pa stoji avto z nalepko za invalide, zraven pa da starejši možak s težavo vleče ven voziček za ženouser posted image .
In valda ni zgodilo prvič. Tega tipa sem že parkrat videla tam in vedno tako parkira. Res me prime, da bi ga enkrat poslala v tri p.... m.... ampak kaj, ko bi me verjetn zašamaru ko norca. Včasih ko grem mimo, naglas razglabljam kakšni mentalni invalidi so nekateri. In vedno tam parkirajo modeli z nesramno dragimi avtomobili,ker so očitno ostali placi za njih preozki in se menda bojijo, da jim bo kdo podrsal pleh.
Ne vem no, a ljudje res nimajo nobene olike al kakouser posted image

clock-img

17.05.2006, 21:32

clock-img

Anonimen

Ah dej no! On ma vso pravico tam parkirati, ker JE invalid! Sam drugače, ne v noge, ampak v glavo! user posted image  Če pa bi bla na mestu tistega invalida, ki je komaj ven lezel, bi pa še mal težje ven zlezla in vmes lepega audija poravsala. Sam kaj bi se zgodilo? Invalid bi plačal krepko za tiste ravse, tip pa sam za nepravilno parkiranje! Fajn ne? user posted image

clock-img

17.05.2006, 21:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ah dej no! On ma vso pravico tam parkirati, ker JE invalid! Sam drugače, ne v noge, ampak v glavo

Se strinjam - res je invalid. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.05.2006, 21:45

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

KAj naj recem. Brez komentarja.

Gospa sem.

clock-img

17.05.2006, 23:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ne, nimajo ne olike ne pameti, enostavno za v rit sunit

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.05.2006, 07:22

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Takih invalidovuser posted image je tudi na Ljubljanskem koncu veliko.

clock-img

18.05.2006, 08:06

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Zakaj pa ga ne prijaviš na policijo, če vidiš, da je večkrat na istem mestu. Pa ne pozabi ga slikat.

clock-img

18.05.2006, 10:06

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mu lahko krona z glave pade,če bi na normalnem placu parkiral.
To so ti invalidi(mentalni).

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

18.05.2006, 11:22

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Takim invalidom ne bi smel dat vozniške pa bi blo...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

18.05.2006, 11:46

clock-img

barakuda

pencil-img

189

INVALIDI V GLAVO user posted image  Res je!!!

Kakšno leto nazaj sem bila priča pred Lj Mercatorjem, kjer je en mulo  ves lepi parkiral tik pred vhod centra (kot da ni dovolj parkirplacov), tud z enim velkim avtom  in se je ravno takrat tam znašel g. Jankovič. Pa mu je nekaj rekel (nismo tolk na ušesa vlekli user posted image ) ta model mu je pa glasno odgovoril: "Ma puši mi ku***!!!"
Kaj je bilo naprej nismo videli, samo tukaj se vidi kultura nekaterih.

clock-img

18.05.2006, 11:49

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

men grejo pa v supernovi naživce tisti k parkirajo na prehodu za pešce..... pač vsake tolk je prehod za pešče iz ene strani na drugo med parkirnimi prostori in pol gruntaš kje naj greš mimo..... sam zato mamo pa kluče v žepu, ne???

clock-img

18.05.2006, 12:07

clock-img

Ashajt

pencil-img

90

sam zato mamo pa kluče v žepu, ne???

Sorry, tudi mene razpizdijo mentalni invalidi ki parkirajo, kjer jim pade na misel, ampak še bolj debilni so mi pa tisti, ki rajsajo z ključi po avtomobilih.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem