writing-img

Madeži - zavese

clock-img

03.10.2007, 16:34

clock-img

neela

pencil-img

2128

Kako naj spravim madeže od krvi in od mušjih drekcev iz zaves??? Danes sem jih prala z Vanish-em, ki je posebej za zavese, pa ni čisto nič pomagalo.
Help!!!

clock-img

03.10.2007, 16:34

clock-img

Anonimen

Kuhanje?

clock-img

03.10.2007, 16:54

clock-img

Anonimen

jak, me je kar streslouser posted image

Drgač pa dej not pecilni pa na višjo temperaturo.

clock-img

04.10.2007, 07:37

clock-img

saraja

pencil-img

770

Ja, pecoilni bo mogoče pomagal, drgač pa jaz uporabljam za zavese nina lano, tista roza embalaža. PA še dišijo fajn!Javi

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

04.10.2007, 12:01

clock-img

neela

pencil-img

2128

hvala punce! Seveda bom poskusla s pecilnim. Povejte mi samo, do koliko stopinj in obratov si lahko privoščim pri zavesah. Imam v bistvu roloje, kjer ostanejo še krogci, na katere pride pripeta vrvica, tako da si hude centrifuge verjetno ne morem privoščiti. Poleg tega pa so zavese iz materiala, ki je ful občutljiv in me je ful strah, da jih bom uničila (sploh, ker niso bile tako poceni...user posted image )

Saraja, kaj ti uporabljaš? Tega ne poznam....user posted image

clock-img

04.10.2007, 13:12

clock-img

saraja

pencil-img

770

Nina Lana je pralno sredstvo, ki je namenjeno za občutljive tkanine, je roza embalaže. Jaz jo že kar dolgo uporabljam.
Zadnjič, ko sem prala zavese (imam panele-ravne) sem jih mal zafurala user posted image zmečkane so ful, jih moram še enkrat pa brez centrifuge, pa na 30 stopinj! Imam program za oobčutljive tkanine!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

04.10.2007, 15:08

clock-img

neela

pencil-img

2128

Thanks Saraja...kje pa dobim Nina Lano??? V navadni štacuni? Nekak mi ni znano ime iz trgovskih polic...user posted image

clock-img

04.10.2007, 20:03

clock-img

saraja

pencil-img

770

Jaz jo kupim kar v Sparu, ne boš je zgrešila, bi ti sliko gor pripopala, pa je nkjer ne najdem! Slikat se mi pa ne da, pa ponjo v pralnico v klet laufat, je že pozna ura!user posted image  Bom probala kje najt.

clock-img

04.10.2007, 20:12

clock-img

saraja

pencil-img

770

Glej pa sem našla na mercatorjevi strani: http://www.mercator.si/trgovina/izdelek.asp

clock-img

05.10.2007, 09:18

clock-img

neela

pencil-img

2128

Našla in ogledala! Saraja HVALAAA!!!! user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem