writing-img

Madeži drekca

clock-img

15.02.2005, 21:15

clock-img

D@isy

pencil-img

192

S čim za:hudicek: naj spravim dol madeže drekca?
Venish ne zaleže :( :zmeden: :zmeden2:

clock-img

15.02.2005, 21:20

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz najprej namočim v hladno vodo. Potem pa na madež dam Pre-Wash od Dr.Beckmanna (tisti z rumeno krtačko), v predal s praškom pa še Vanish. Do zdaj je šlo vedno ven.

clock-img

15.02.2005, 21:25

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

TAKOJ, ko malega previješ oblačilca splahni z vodopa običajno potem pri pranju gre ven.

clock-img

15.02.2005, 21:39

clock-img

D@isy

pencil-img

192

Oblačilca splahnem. Ne operem vedno takoj, ker ni dovolj perila. Jih namočim, vendar....:((

clock-img

15.02.2005, 21:48

clock-img

Tina26

pencil-img

367

Jaz jih namazem z Vanish oxi action-om, potem pa kar mi ostane raztopljenih zrnc, jih dam v posodico in med perilo.
Zaenkrat uspesno
P.S.: perem z tekocim rexom

clock-img

15.02.2005, 22:27

clock-img

analizapola

pencil-img

82

Včasih sem prala z gelom pa nikoli se ni dobro opralo. Sedaj pa obvezno vedno perem pri 90 C, uporabljam pa pralni prašek PERSIL Power action.
:muca:

clock-img

15.02.2005, 23:04

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Jz takoj sperem s hladno vodo in požajfam z navadnim "ajax" milom. Potem dam pa prat. Aja, če pa ni še dovolj za žehto, pa posušim in dam kasneje prat, pa še če ni šlo vse ven, mal wanihha gor dam. Meni ni še nikoli nič gor ostalo pa imam že drugega posrančka.

clock-img

15.02.2005, 23:24

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Jaz pa si pomagam s čistilom Meglio - in sicer z rumenim, ki ima pumpico

Ko mojega :modri:preoblečem vržem cunje kar v koš za umazano perilo - nič ne močim, nič ne spiram. Ko pa se nabere dovolj za oprat, pa kakšnih 5 minut pred pranjem fleke našpricam z Megliom in normalno operem.
Do zdej je šlo še vse dol.

:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem