writing-img

Madeži od borovnic in jagod

clock-img

30.04.2008, 19:09

clock-img

andie

pencil-img

427

Mi lahko prosim katera pove, kak naj dobim te madeže z oblekce??

clock-img

30.04.2008, 20:32

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Borovnice sem jaz spravila dol z omino bianco oxi. Tistim, s katerim namažeš madež in daš takoj prat.

clock-img

01.05.2008, 11:15

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

borovnice so mi šle ven z Vanish gelom

clock-img

01.05.2008, 13:35

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

če je na beli bombažni oblekici ni problem. Kuhaš (v loncu na štedilniku) kake pol ure v vodi z dodanim persil praškom...
Če je pa na pisanem perilu, pa poskusi z Vanishom.

clock-img

01.05.2008, 14:34

clock-img

petrika

pencil-img

66

Ni važno, kaj je na cotkah, važno, da to namažem še isti dan. Tako je moje geslo. Pri prvem sem nanela Opal ali Vanish, preden sem dala prat, mogoče čez par dni. Veliko njegovih cotk je ostalo umazanih. zdaj pri drugem in tudi od tavečjega, ko pride umazan iz vrtca, zveček nanesem malo Vanisha, podrgnem in dam na radiator. Ko perem, perem. Večina gre vse dol.

clock-img

01.05.2008, 18:17

clock-img

Anonimen

Z borovnicami sem se glih danes borila. user posted image  Namazala sem z rumenim Meglio, dala v stroj na 30 in je šlo vse dol. user posted image

clock-img

01.05.2008, 22:22

clock-img

andie

pencil-img

427

Hvala za odgovore. Js sem včeraj doma našla sam Opal (dobri stari...user posted image )-Vanish je ati ponucu, ko si skos tak vneto srajčke pereuser posted image - in sm namazala, pa je šlo po 10min doluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem