writing-img

Madeira - pohodi

clock-img

15.04.2009, 19:15

clock-img

hrchy

pencil-img

949

evo, v maju naju caka 1 teden Madeireuser posted image

zdaj me pa zanima, ce ima katera kako priporocilo, katere levade oz. pohode se res splaca narediti... greva na aktiven dopust in bi rada tako obiskala tiste najlepse naravne koticke na otoku! Za vsako informacijo bom hvalezna.user posted image

clock-img

16.04.2009, 08:07

clock-img

gita10

pencil-img

1507

To potovanje je nekaj kar prestavljam že kar nekaj let toda upam, da bom naslednje leto tudi doživela. Sedaj čakam da še sin malo odraste, da bo kaj imel od tega. Zato te prosim, ko prideš nazaj za čim več informacij. Pa lepo potovanje ti želim - odlična izbira.

clock-img

16.04.2009, 23:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

za madeiro pa sem ti kar malo faušuser posted image

jo imam nagledano ca. 10 let....pa je bilo vedno nekaj bolj pomembnega, zdaj pa mi je škoda iti, ker je mulc še premajhen za tako vandranje....sploh, ker mi nismo neki strašni pohodniki....

ko bo malo večji...upam, da nam potem ratauser posted image

...vox populi...

clock-img

17.04.2009, 10:48

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Ma saj jaz sem bila ze dvakrat tam in sem zaljubljena - se ne da opisat z besedami user posted image
Ampak sem se pri planiranju letosnjega potepanja zalotila, da zelim mojega peljati na vse tiste kraje, kjer sem jaz ze bila in so mi blazno vsec. Ampak sem prepricana, da pri mojih prejsnjih izletih se nisem videla vsega - zato sprasujem user posted image

Je pa res rajski otok - meni precej bolj vsec od npr. Azorov. Narava, roze, gore. ocean, slapovi, levade... res res priporocam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem