writing-img

Majski hroščki 2008 - 20. del

clock-img

27.05.2009, 11:11

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

user posted image

~ V veliko čast mi je, da lahko odprem naš zadnji del na »Dojenčkih« ~

V prvem letu življenja naših malih srčkov smo skupaj dale skozi toliko različnih, novih, predvsem pa močnih občutkov, čustev, dogodkov in besed, da bi bilo to nemogoče povzeti v en sam izraz. Niti ne bom poskušala.

NAJPOMEMBNEJŠE V ŽIVLJENJU

Človek ima sto želja;
naj se še tako spozna na modrost življenja,
svoja tiha hrepenenja vselej s srcem meri.
V luči duše jim odmeri najsvetlejše mesto.
Kadar mojih sto želja z življenjem pokramlja,
stegnem pramen svojih rok;
z njim objamem kup otrok in zapojem čez planet:
"najpomembnejša za svet je ljubezen do otrok -
njim postavljam slavolok!"

(Zvezdana Majhen)

Pa nazdravimo tudi našemu znanstvu, našim debatam, pregovarjanjem, tolažbam, smehu, veselju!

user posted image

Naj naši otročki rastejo mamicam v veselje, očkom v ponos!

user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 27.5.2009 11:12:09 >

clock-img

27.05.2009, 11:13

clock-img

kasso

pencil-img

4503

user posted image user posted image špelin@, super ti je ratalo
user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 27.5.2009 11:14:00 >

clock-img

27.05.2009, 11:21

clock-img

tally

pencil-img

5682

ooooo  20-tka, jaz se bom kr tukaj pofočkala user posted image . špelin@ krasna uvertura, kapo dol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

27.05.2009, 11:31

clock-img

tilči

pencil-img

4202

user posted image user posted image user posted image Špelin@ za super uvoduser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 11:31

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

špelin@ super si napisala user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

27.05.2009, 11:32

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

O bejbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image odlično opravljeno.

Kaj več pa morda kasneje. Ima moj malček palček še kar naprej vročinouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

27.05.2009, 11:33

clock-img

tilči

pencil-img

4202

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

O bejbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image odlično opravljeno.

Kaj več pa morda kasneje. Ima moj malček palček še kar naprej vročinouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2009, 11:33

clock-img

jana81

pencil-img

7158

o špelin@ superički si napisala..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

clock-img

27.05.2009, 11:34

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam cajta, grem na telovadbo, se pišemo kasnej

clock-img

clock-img

tally

pencil-img

5682

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

clock-img

jana81

pencil-img

7158

user posted image quote]IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

[/quote]
user posted image
user posted image

clock-img

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Anitkauser posted image user posted image user posted image za Gala!!!

clock-img

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam cajta, grem na telovadbo, se pišemo kasnej

pa pa

clock-img

27.05.2009, 11:36

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

OOOOoooo, sem šla točno to pogledat, če je že 20 del... Pa špelin@ otvoritev...user posted image
no tu sem, grem prebrat...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

27.05.2009, 11:37

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

špelin@- KRASNO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

27.05.2009, 11:41

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

Evo grdo vreme in midve sva noter, mačka spančka ..jaz bi tud pa mam preveč polno glavo.

Sem vzela zjutraj lexaurin, ker sem končno prišla do magnetne resonance..če se še spomnite mojih vnetih živvcev v križu user posted image user posted image
In sem na srečo preživela tisto tesnobo tam noter. Uf , ni to zamr,ampak tu sem! Upam, da bo kaj pamtenega pokazalo, pa da potem  pri revmatologinji, ko končno pridem spet do nje, pove, da lahko nardimo še kaj druga, kot da papcam te konjske tablete . Držite pesti.

clock-img

27.05.2009, 11:41

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

user posted image user posted image user posted image - mu je naškodilo praznovanje? Malo heca, upam, da ne zameriš...user posted image

Naj se čimprej pozdravi!

clock-img

27.05.2009, 11:43

clock-img

jana81

pencil-img

7158

čmrlika boš mogla ticker opravit za Tajo

clock-img

27.05.2009, 11:43

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

bošček user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

27.05.2009, 11:45

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Evo grdo vreme in midve sva noter, mačka spančka ..jaz bi tud pa mam preveč polno glavo.

Sem vzela zjutraj lexaurin, ker sem končno prišla do magnetne resonance..če se še spomnite mojih vnetih živvcev v križu user posted image user posted image
In sem na srečo preživela tisto tesnobo tam noter. Uf , ni to zamr,ampak tu sem! Upam, da bo kaj pamtenega pokazalo, pa da potem  pri revmatologinji, ko končno pridem spet do nje, pove, da lahko nardimo še kaj druga, kot da papcam te konjske tablete . Držite pesti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa kaj premaguješ bolečine?

clock-img

27.05.2009, 11:52

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

Z mesečno zamudo,ampak evo, nekaj slikic s Tajinega praznovanja prve svečke! user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moji dve največji ljubezniki! user posted image

user posted image

clock-img

27.05.2009, 11:54

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čmrlika boš mogla ticker opravit za Tajo

ooo, pa res, hvala jana...če bom še znala user posted image

clock-img

27.05.2009, 11:56

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Z mesečno zamudo,ampak evo, nekaj slikic s Tajinega praznovanja prve svečke! user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moji dve največji ljubezniki! user posted image

user posted image

Krasne fotke user posted image Joj, Taja je prava damica user posted image

clock-img

27.05.2009, 11:59

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa kaj premaguješ bolečine?

Najprej hvala za vprašanje. user posted image  Težko, te tablete so hude za želodec, kljub temu da jemljem še ene preden jo vzamem za zaščito želodca,ampak čutim da mi ni ok...tako da vzamem res ko mi je fajn napet user posted image  , morala bi vsak dan. v bistvu samo blažijo bolečine, oziroma jih držijo na istem pragu... in se kr vidi kak dan ko ne vzamem, me začne bolj španat... hudo je, najbolj ko je še treba toliko stvari s Tajo opravljat, ko križ trpi user posted image

Ma , itak sem se navadla, najhuje je ponoči,sploh če se zbujamo, takrat sem najbolj zaležena, pa zjutrja rabim ene dobre 15 minut da sploh lahko vsatem.

Na srečo Taja super spi, se sploh več ne zbija ponoči, razen prejšnji teden, ko je pokasirala tisto bolezen, je dve noči malo slabše spala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si ti špelin@ a tvoji zakladki... Gregi, spi? Si že v službi,al kako je pri tebi? Če nisem preveč radovedna...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem