writing-img

Mal mim vprašanje

clock-img

08.06.2005, 16:37

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Ali je res dedno če so v družini npr. mami in sestra rodile pred rokom, da je potem večja možnost, da bom jst tut?
Joj sm zakomplicirala!!!:ups::zmeden:
Pa sej me razumete.

SEj vem da je butast uprašanje sam vseen, da vidm kaj boste napisale.:ups:

LP S

clock-img

08.06.2005, 16:47

clock-img

Anonimen

Jaz mislim, da nima veze. Vsaj upam, da ni dedno :ups: ker je moja mama bila obakrat 14 dni čez rok, rojevala po 16 in 19 ur in na koncu rodila s CR :zmeden: Ne bi hotla, da je to tko.
Sem pa zadnjič svojo G vprašala, kakšna je verjetnost, da imam jaz CR, glede na mojo mamo, pa mi je rekla, da to sploh ni povezan.

Tko, da :zmeden2:

clock-img

08.06.2005, 16:51

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Jaz bi bila pa vesela, če bi bilo povezano. Moja mami je mene rodila 14 dni pred rokom insicer je imela zelo lahek porod in rodila v rekordne pol ure.

clock-img

08.06.2005, 16:56

clock-img

*Neja*

pencil-img

193

Ua! V pol ure???!?!?!? Tvoja mami je legenda. Verjetno so jo vpisali v kakšno zlato knjigo. ;) To je pa res bil turbo porod. Verjetno si takšnega vse želimo.

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Za tvojo mami.

clock-img

08.06.2005, 16:58

clock-img

Anonimen

Ma ne, ni dedno.

clock-img

08.06.2005, 17:11

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

KOlkor sem jaz slišala, je "kao" dedno le to ali nosiš čez rok. Kar se mene tiče je kr držalo. Takrat ko je folk najbolj klicaril in spraševal, če sem že rodila, je moj vedno govoril, da smo same "dolgonoske" v žlahti. Glede poroda samega, pa še nisem slišala, da je kaka povezava.

clock-img

08.06.2005, 17:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

To pa pomoje nima nobene veze...sej ste si vse razlicne in tudi nosecnost po vsej verjetnosti poteka pri vseh drugace ane :)

clock-img

08.06.2005, 17:32

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

No v naši družini kar drži, mama jaz in sestra smo prvega otroka rodile več kot en teden pred PDP, je pa res da smo vse v tednih pred porodom nonstop nekaj okol skakale.
lp
beti 1

clock-img

09.06.2005, 08:19

clock-img

pat

pencil-img

197

sm vprašala G pa je rekla, da na to nič ne vpliva, da pa ne vejo če je dedno al ne.da je ful zunanjih dejavnikov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem