cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mal na glas razmišljam...

clock-img

24.02.2008, 17:29

clock-img

pika74

pencil-img

6782

... ali je možno:

sem v spontanem postopku za prenos zamrznjenčkov. Torej nobenih inekcij... samo kontrola krvi, ovulacije in UZ... torej, samo čakamo, kdaj bo folikel počil, da se začne štetje do petega dne, kolikor sta stara zamrznjenčka. Takrat mi jih vstavijo.

Torej - če imam danes ovulacijo, in če danes user posted image user posted image , ali je možno, da zanosim po naravni poti? Je. In če mi potem čez 5 dni dajo še 2 zamrznjenčka not... in se slučajno oba primeta... potem imam šanse, da zanosim s tremi. V najboljšem primeru. Hkrati je tud velika verjetnost, da ne zanosim ne naravno ne z zamrznjenčkoma. Se pravi zagledam čez dobrih 14 dni en velik minus.

Sej v bistvu na GK niso nič rekli, da se ne sme user posted image  user posted image user posted image user posted image  - ergo... je možno - vsaj statistično user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

24.02.2008, 17:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vse je možno. In resnični ti privoščim, da zanosiš ali naravno ali umetno user posted image

clock-img

24.02.2008, 17:56

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ne vem sicer, a to gre ali ne... stiskam pesti zate, da ti uspe! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

24.02.2008, 17:58

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala user posted image . Sej jest bi bla tud z enim čist zadovoljna... sam tko razmišljam... če se je en prijel novembra... pol se lohk tud zdej... sej to, da mi vstavijo pol čez 5 dni še 2, ne bi smela bit ovira user posted image . In če se slučajn kej prime, ne bom nikol vedla, kater se je prijel user posted image .

mal filozofiram user posted image

clock-img

24.02.2008, 18:11

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

He he Pika čist vse je možn user posted image  
A ti je folikel že počil? al se jurtr spet vidive user posted image

Če pa ti ta scenarij res rata, boš pa imela pa sam mal težav z vozičkom user posted image

Pika jest ti želim sam vse najboljše in ti res iz srca privoščim  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 18:14

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Zjutraj je bil ov. test pozitiven, folikel pa še ni počil... tko da jutri jovo na novouser posted image ... kri, test + UZ.

clock-img

24.02.2008, 18:16

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Kul user posted image  pol se pa jutr vidive user posted image  jest bom v tisti seksi zeleni pižamci user posted image  me boš mal potolažla če se bom tresla zarad punkcije user posted image

clock-img

24.02.2008, 18:20

clock-img

pika74

pencil-img

6782

user posted image  zmenjen user posted image

clock-img

24.02.2008, 18:44

clock-img

medika 13

pencil-img

607

pika74 teoretično je vse možno ... tudi, da po naravni zanosiš z dvojčki potem pa še dva zmerzjenčka user posted image    vsekakor ti iz vsega srca želim, da bi čimprej držala v svojem naročju malo štručko  user posted image user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

24.02.2008, 19:57

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kakorkoli že...eden ali trije...FUL FUL MOČNO STISKAM PESTI ZATE!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

24.02.2008, 20:03

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Pika ti kr v akcijo.Pa ne slončki samo enkrat.Večkratuser posted image Sej veš nimamo več kaj dosti zbiratuser posted image Kr v user posted image -akcijo

clock-img

24.02.2008, 20:04

clock-img

Anonimen

Ti si faca...user posted image user posted image

Drzimo fige, itak :).

clock-img

24.02.2008, 20:08

clock-img

Anonimen

Pika74, jaz mislim, da bo letos tvoje leto.user posted image
Pa še za eno mislim, da bo tako.user posted image  (ne, nisem jaz)
Držim pesti za obe.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 20:10

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Zdaj pa res mora ratat. Zelo zelo ti želim, da uspe.user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

Pika, tut jst stiskam pesti zate, da bo ratal, pa da bo na RR ju kmal cel žur k boš nosečka, ti res prvoščmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2008, 21:15

clock-img

trinity22

pencil-img

1998

Pika tud jaz stiskam pesti zate, zdaj pa kar v akcijouser posted image

clock-img

24.02.2008, 21:20

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hehe, Pika to bi bil pa dogodek, no sej tudi, če se eden prime, bom skakala v luftuser posted image Seveda pestke, debele in močne!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

24.02.2008, 22:43

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

kakorkoli že...eden ali trije...FUL FUL MOČNO STISKAM PESTI ZATE!!!!

Jaz se kar pod tole podpišem, ker ti res privoščim to malo štručko - najbolje kar 3, da se ne bo treba več toliko "živcirat" user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.02.2008, 07:52

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Samo, da bo user posted image  zajokal....pa ni važno kako ga narediš, od zgoraj ali od spodaj...user posted image user posted image

Pika74.....Seksajta in imejta se neizmerno rada.....če se ne oplodi tisto jajčece, pa boš vsaj pripravila maternico na sprejem zarodkov...Maternica polna krvi in ljubezni...user posted image user posted image user posted image  komaj čaka sprejeti v naročje user posted image user posted image , ki jih že pošteno zebe....

Že sama čutiš, da vama bo uspelo.....Priznaj!!!! Jaz to čutim tudi!!! In, vesela sem zate!

Prijateljski objem od

Bety

clock-img

25.02.2008, 08:03

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Oj Pika, zdaj si me pa v dobro voljo spravila s svojim pozitivizmomuser posted image user posted image user posted image user posted image IN veš, tudi jaz čutim in vem, da boš tudi ti še letos zibala svojega user posted image ali user posted image user posted image ali celo user posted image user posted image user posted image

2008 je itak naše leto, a ne?user posted image

Bety vem, da tudi tare, pa za Anadejko pa še za marsikatero fosilko.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

25.02.2008, 08:38

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Tudi jaz ti želim, ne glede na kakšen način, da tudi ti letos postaneš mamica, enemu, dvema ali celo trem sončkom.
Je pa vse možno!!!

Saj pravijo, da je letošnje leto podgane baje zelo plodno.

V glavnem držim pesti in ti pošiljam user posted image  za srečo!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

25.02.2008, 09:37

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Ni važno kako rata in koliko jih je, važno da rata in te potem ta otrok ali več potem razveseli s svojim jokom. 

clock-img

25.02.2008, 09:42

clock-img

GITA14

pencil-img

443

pika držim pesti za triuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2008, 12:26

clock-img

mmanca

pencil-img

67

Naj se zgodi, kakor si želiš.
Sicer pa močno držim pesti, da uspe, kakorkoli že.user posted image

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

clock-img

25.02.2008, 13:09

clock-img

lana38

pencil-img

6327

pika74, samo, da je čez 14 dni user posted image ...tako ali tako.user posted image  Vidva kar veselouser posted image .
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem