cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mala postelja..

clock-img

11.11.2008, 15:22

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Mogoče katera ve, če bi se dalo kje dobit posteljico 120x60 brez ograje...kot jo imajo npr. za Dormeo oglaševat. Po trgovinah sem videla tisto malo posteljico in Dormeo not...Da si lahko stranke ogledajo pač, kako zgleda Dormeo.
Jaz bi mela pa samo posteljico.user posted image  od naše pupe namreč je v ne preveč trdnem stanju, večje postelje pa v sobico ne spravimo, ker je res tini mini sobica. Pa še bratec je zraven v tej sobici...

Se priporočam, če mogoče katera dela v taki trgovini pa ve kje bi se to dobilo. Ali pa če ma kdo to za odpis...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

11.11.2008, 16:35

clock-img

glen

pencil-img

1870

ikea
drugače ti jo tudi pri nas po naročilu naredijo samo se dolgo čaka in cene so zasoljene

user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2008, 16:37

clock-img

glen

pencil-img

1870

user posted image
user posted image
no poglej si vse na :http://www.ikea.com/it/it/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10422/

clock-img

11.11.2008, 20:27

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ma sem res trapastauser posted image ...tolk se o tej Ikei govori, pa še blizu jo mamo pa nič ne pomislimuser posted image  Seveda v Ikeo bomo šli.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

15.11.2008, 13:35

clock-img

fusia

pencil-img

612

Te posteljice, ki so nalimane zgoraj so vse večje od 120x60, razen tista rdeča. Ta je običajna otroška posteljica, ki se ji lahko sname stranica, tako da je najbrž primerna za to kar iščeš.

clock-img

15.11.2008, 15:22

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ja sem pogrunatal ja fusia...na int. strani od ikee pa sem videla da so te posteljice večje dimenzije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem