writing-img

Male razvade..........

clock-img

16.05.2012, 12:59

clock-img

malibauc

pencil-img

206

Naš malibauc po novem svojega večernega mleka noče spit v svojem stolčku, ampak zraven medvedka na kavču.
Čeprav se ponavadi user posted image  držim svojih načel, tukaj popustim, ker je drugače drenje na kvadrat.

A ve tudi kaj popuščate oz. dovoljujete take male razvade?

clock-img

16.05.2012, 13:45

clock-img

tix

pencil-img

908

Seveda, niso vse stvari enako pomembe in pri tistih z manj pomembnosti lahko pride do spremembe user posted image

clock-img

16.05.2012, 15:21

clock-img

Najin_pikec

pencil-img

383

Najbrž ima vsaka bodoča mamica v planu, kako naj bi vzgoja zgledala in da nikakor ne bo popustila... in to vse dokler ne pride mala štruca, ki vse postavi na glavo user posted image .
Se mi ne zdi nič narobe, če pri takšnih stvareh popustiš, itak imajo dojenčki polhno enih faz in se moramo prilagoditi.

clock-img

17.05.2012, 08:36

clock-img

manna

pencil-img

2556

Seveda pustimo. To pa res ni nič takega, spiti mleko izven stolčka. Sam vedet morš da se tu ne bo nehalo user posted image Enkrat bo hotel pa jesti kosio na kavču, al pa se kopati s pišastim medvedkom, al pa se ne bo hotel preoblečt (ta je sploh popularna) al pa ne bo hotel več sedet v avtosedežu, pa še vse sort take zabavne reči. Tako da, spiti meko na kavču jaz vsekakor pustim (dokler ne poliva), ker toliko ostalih stvari ne morem pustiti...

clock-img

18.05.2012, 22:13

clock-img

nusi

pencil-img

1833

starši postavimo neka pravila, kako naj bi se naši otroci obnašali, ampak logično je, da slej ko prej oni dobijo svoje ideje user posted image . Za vsako malenkost se zapenjat je res brez veze, odloči se, kaj je res pomembno in kje ne boš popustila, se mi pa zdi, da mora imeti tudi otrok nekaj maneverskega prostora.

clock-img

18.05.2012, 22:24

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri nas smo striktni, da se glavni obroki vedno jejo za mizo, kakšen priboljšek pa si lahko privošči tudi na kavču (največkrat ko gleda risanko), zakaj pa ne, saj si ga jaz tudi. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem