writing-img

Mali Lošinj ali Rab?

clock-img

03.03.2010, 17:38

clock-img

n.nati

pencil-img

188

Svetujte mi prosim kam je bolje it z 2 leti starim otrokom na Mali Lošinj ali Rab, kje je lepša in bolj primerna plaža za toliko starega otroka?

clock-img

03.03.2010, 19:21

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

definitivno Rab

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

03.03.2010, 20:08

clock-img

Anonimen

tudi na Lošinju se najde kakšna primerna plaža.
na Rabu pa so več ali manj peščene.

clock-img

03.03.2010, 20:51

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Rab-enkrat in nikoli več, Lošinj-veliko bolj simpatičenuser posted image

clock-img

03.03.2010, 22:04

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

definitivno Rab

se podpišem.

clock-img

06.03.2010, 12:24

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Odvisno kaj ti bolj odtehta. Men je Rab (predvidevam da rajska plaža) čist mrtev. Pa tudi v tisti vodi mi ni za kopat. To, da otrok tam notri taca, mi ne odtehta. Potem mu  rajši naštimam bazenček.
Na Lošinju najdeš vse sorta plaž (mivka, kamenčki, skale), veliko sprehajalnih poti, sence. Če mene vprašaš, definitivno Mali Lošinjuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 21:33

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Se strinjam s suzolinko. Rab ima sicer mivko in zelo toplo vodo, ki je vedno do kolen user posted image , ampak Lošinj ima veliko večjo izbiro, ker najdeš vse tipe plaž. Poleg tega zna mivka pri malih nagcih zaiti v vse skrite kotičke in poznam primer, ko je imela punčka hudo vnetje sečil zaradi mivke. Meni je tudi voda na Lošinju precej bolj čista. Jaz bi šla na Lošinj, na plažo z drobnimi kamenčki, otroku bi naredila bazenček kar v vodi iz večjih kamnov in bi se vsi fino imeli. user posted image

- www.mojasobica.si -

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem