writing-img

Mali Vedi

clock-img

01.10.2008, 22:34

clock-img

darja72

pencil-img

614

Glede na to, da je novoletna želja mladičev omenjena zadeva, zbiram informacije. Torej katerega kupiti, je zadeva uporabna, zakaj in koliko časa. Stara sta 4,4 in 2,6.
Hvala vsem za informacije.user posted image

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

02.10.2008, 10:47

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Moja je za 2. roj. dan dobila Mali Vedi Baby in je bil zanimiv cca. 15 minut in se sedaj že skoraj pol leta na njem samo prah nabira... Za moje pojme brezveze ali pa je moja mala še premajhna za te reči.

clock-img

02.10.2008, 11:08

clock-img

Anonimen

Maša ga je dobila za božič,se pravi je bila stara 3,5.Rečem ti lahko,da ga ogromno uporablja.Ponavlja črke,ustvarja glasbo,išče iste predmete-ne vem no,vsaj pri tej igrači nismo zgrešiliuser posted image

clock-img

18.10.2008, 09:17

clock-img

BRINA J.

pencil-img

30

Naša mala bo imela  konec oktobra 4 leta, dobila ga je spomladi od takrat pa se veliko ukvarja z njim, s pomočjo njega je spoznavala črke, tako da nima še niti 4 leta pa bere velike črke, včasih zamenja m in n  pa i in j, nam je superca.

clock-img

19.10.2008, 10:46

clock-img

tjašun

pencil-img

166

Mi imamo podobne težave, že kar nekaj časa se nabira prah na njem. Mislim da ga imamo že 3 ali celo 4 leta, smo se igrali, oziroma delali bolj na igricah, s črkami pa ni bilo toliko uspeha. Čakam da bo nečak toliko velik, da jim ga podtaknemuser posted image . So pa otroci zelo različni, moji sta nori na vse tiste učne knjigice, oziroma nalepkice, tako da veliko rešujemo. Naša velika punca v 2 razredu nima nobenih težav, pa še vedno rada dela s temi zvezki. Zelo sta zadovolnji tudi z Cicibanom, Cicidojem, Cicizabavnikom, skratka vse kar se kaj rešuje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem