writing-img

Mali kričač :)

clock-img

23.06.2006, 19:26

clock-img

JuR_ChIkA

pencil-img

30

Moj mali princ je star 19 mesecev; je precej živahen, dobrovoljček, zelo priljuden, nasploh vesel otrok user posted image . Veliko se z njim pogovarjamo in tdi sam že kar veliko govori, stavkov  sicer še ne povezuje, a vse ob svojem času...user posted image , seveda. Zadnji mesec pa je začel kričati na vse grlo, če ni kaj po njegovem ali če takoj kaj ne uspe, skratka s kričanjem skuša uveljavljati svojo voljo. Verjetno ima pač obdobje, ko skuša na tak način vse doseči kar si omisli. Meni kar lasje gredo včasih pokonci, ko kriči sredi trgovine, na cesti... ampak skušam stvar ignorirati, ga "zagrabim" in si mislim "ti kar kriči"  lumpek mali...user posted image user posted image
Kako pa kaj vi postopate z malimi kričački? Verjamem da to obdobje slej ko prej mine, vsaj ko spozna da s takim načinom ne doseže tistega  kar si je mislil da bo...upam, da mine čimprej,...user posted image
Drugače pa je seveda moj največji zakladek, no malo pa tako ali tako mora preizkušati svoje glasilke, a ne.

pa lep pozdravček user posted image

clock-img

23.06.2006, 20:12

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj mali je ravno dones star 26m...trmast je pa odkar pomnem...sej je moj mali srcek pa soncek,pa vse bi dala zanj, ampak,ko zacne tulit in silit svoje, ga dam enostavno na ignore....ko se zdere pride za mano,kot da nic ni blo...kaj pa cem...

clock-img

24.06.2006, 00:02

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Moj je sicer malo mlajši (14.5 mesecev), pa je tudi začel uveljavljat svojo voljo. Sicer se zaenkrat večino samo vrže na tla, pa ga ignoriram. Jah kaj pa češ. Ma po moje tud če se bo drl, ga bom kar pustila... O tem kaj si drugi mislijo mi je pa prav malo mar.

LP tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem