writing-img

Malice na uradih

clock-img

15.01.2007, 22:28

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Zanima me kako imate urejene malice oz. kosila med službo. Zanima me za tiste ki delate v birojih, pač pisarnih, kjer v podjetjih ne kuhajo,... Ali imate v bližini restavracijo, trgovino. So to kosila, sendviči al na hitr neki vmes pojeste. Če se dela do 16h je morda že kar kriza. No, če ne tolčete konkurenco z luno user posted image

clock-img

16.01.2007, 06:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.01.2007, 06:32

clock-img

žlička

pencil-img

955

jaz jem sadje, jogurte in kak snack....doma imam kosilo.

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

16.01.2007, 06:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Malico imam šele ob 11.30, tako da je velikokrat že kriza. Včasih sem lačna kot volk, tudi če zjutraj jem, saj vstajam zgodaj in sem do malice že lačnauser posted image . Drugače pa pri meni laufajo sendviči, večinoma, v bližini imam pizzerijo in restavracijo, vendar, ker imam doma že kuhano, ne hodim na malice v restavracije.

Nalin, kako pa sploh zdržiš brez, da bi kaj jedlauser posted image . Mene pobere.

clock-img

16.01.2007, 06:40

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Midve s sodelavko greva največkrat na toplo malico ob 9.30. Včasih pade tudi kak sendvič ali hamburger. Smo v centru mesta, tako da nimamo težav z izbiro. Sicer pa delamo do 15.00 in bi brez hrane umrla.user posted image

clock-img

16.01.2007, 08:07

clock-img

Anonimen

kakšen sendvič, ker naše slabo plačilo malice kaj več ne dopušča.. (750 sit).. V LJ je pa topla malica cca. 1000! user posted image

clock-img

16.01.2007, 09:35

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Pri nas imamo sedaj v poslovni stavbi restavracijo, a na žalost v bližini nobene trgovine. Tako grem včasih jest, včasih pa si kaj prinesem od doma.

Prej smo imeli običajno kar kakšne sendviče iz trgovine.

Pa mi je ta sistem tople malice v službi bolj všeč, je res da porabiš več denarja, a pri nas se sedaj čez teden ne kuha več. Konec koncev je pa tudi bolj zdravo da za kosilo nekaj konkretnega pojem, ne pa da sem lačna do 16 ali še dlje.

clock-img

16.01.2007, 10:40

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

kakšen sendvič, ker naše slabo plačilo malice kaj več ne dopušča.. (750 sit).. V LJ je pa topla malica cca. 1000! user posted image

Ja, pri nas je isto, žalost od žalosti. No, sicer pa bolje išta nego ništauser posted image .

Če doma ne bi imela kuhano, bi tudi jaz kljub tej ceni hodila na toplo malico. Včasih si prinesem tudi od doma, pol pa, če imam srečo, pojem, se je pa zgodilo tudi, da sem pozabila in si šla pač v štacuno nekaj kupit, doma pa ugotovim, da je moja  malica v službi ostala nedotaknjenauser posted image .

clock-img

16.01.2007, 20:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.01.2007, 12:54

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Nisem lačna.

Blagor tebiuser posted image , jaz tudi velikokrat ne bi bila rada lačna.

clock-img

17.01.2007, 21:21

clock-img

žirafica

pencil-img

229

Pri nas različno: eni gredo v bližnje restavracije, drugi si kupijo sendvič v službenem bifeju.

clock-img

17.01.2007, 23:03

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Srki, pa sej zglada da nisi- glede na trebušček

clock-img

18.01.2007, 10:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja Meggi, to je pa od vsakodnevnih trebušnjakovuser posted image user posted image . Evo, trenutno sem tako lačna, do malice pa še ena ura, crklna bom, sadje sem že pojedla, itak pa se mi zdi, da mi še bolj odre apetit,  pol mi pa še sodelavka nekaj bluzi o telečjem golažu s kruhovimi cmokiuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem