writing-img

Mandlji al kak se rečejo..

clock-img

03.05.2007, 00:33

clock-img

Anonimen

Zanima me,kako nekatere nosečke odpravite bolečine ko imate mandlje?
Čez dan je vse super, a ko hočem spat, me čez pol ure začne bolet in se zaradi tega zbujam vsake pol ure in čakam 15 dni,da bolečine splahni in grem spet spat spet za pol ure, uro...

clock-img

03.05.2007, 07:14

clock-img

paris

pencil-img

1304

Pupa, jest pa ne zastopim čisto, kaj si hotela vprašat? Jah, mal sem tudi blond, kar je res, je res!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

03.05.2007, 08:01

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

jst tudi ne štekam čisto?

15 dni čakaš?

Mene niso mandlji nič matrali

clock-img

03.05.2007, 11:01

clock-img

majas

pencil-img

3393

Joj jaz tudi nisem razumela, oprosti user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

03.05.2007, 16:18

clock-img

Lusa

pencil-img

1269

Si verjetno mislila na zgagouser posted image

clock-img

03.05.2007, 19:30

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, kaj sm napisala.. Ne, ni 15 dni, ampak 15 minut..
Ne, ne mislim zgago, ampak to kar dobiš, če te zob skoz boli in ne greš k zobozdravniku..

Saj nevem več kaj je rekla doktorca kak se reče temu..

Napisat sem pa hotela tako..Ko se odpravim spat, me čez pol ure, uro začne v spodnjem delu zob bolet.. 15 minut čakam,da neha nato grem spet spat, vendar se čez uro spet pojavi in spet isto... Upam,da ste zdaj razumele..

clock-img

03.05.2007, 19:52

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mi smo temu šola rekli.... ko ti zateče ob zobu in imaš tako izboklino... to misliš?user posted image

sicer pa, če te daje zob je najboljše, da greš takoj k zobarju...... se s temi zadevami ni za hecat, ker zob hudičevo boli.......

clock-img

03.05.2007, 20:02

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Tudi jaz nisem glih prepričana, kaj misliš.
Ne vem, če je to to, ampak mene je lani zelo bolelo (na obroke) v predelu, kjer so mandlji - podobno, kot če imaš zatečene bezgavke. Sem šla k zdravniku, ker sem mislila, da sem fasala angino. Na koncu se je izkazalo, da je ta bolečina posledica rasti spodnjih modrostnih zobov. Mogoče je pri tebi isto, ne vemuser posted image . No, jaz sem na koncu dala vse modrostne zobe ven. V glavnem, svetujem ti, da greš raje na pregled k zobozdravniku.
lp

clock-img

03.05.2007, 20:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ne kapiš sploh.

clock-img

03.05.2007, 20:10

clock-img

Anonimen

Mi smo temu včasih rekli,da se ti je naredila šola.To je bulica na čeljusti,ki je gnojna,če jo predreš.

clock-img

03.05.2007, 20:22

clock-img

eva1

pencil-img

4835

te grlo boli-al kaj? Ko požiraš imaš občutek kt da te nekaj ravsa po grlu? A je to-to?

clock-img

03.05.2007, 20:24

clock-img

eva1

pencil-img

4835

šele zdele sem vse prebrala..ups...

clock-img

03.05.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Jooj... Bezgavke.. Evo točno to je rekla doktorca,da mam mogoče.. Sej ju3 grem k zobozdravniku,kr dans sn bla mal pozna.. Samo.. Koji k**** če spet ne bom spala user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2007, 03:43

clock-img

Anonimen

Ojla...

Ugotovili so, da pa le imam mandlje.. Dali so mi tablete, ki bojda ne škodujejo mojemu dragemu user posted image
Upam,da res ne..

Zdaj pa nasane problemček spet... Boli me veno bolj huje.. Vsako uro se zbujam,pa zto evo me ob tej uri tuuser posted image

Želim vam,da se vam kaj takega ne pripeti, je res grozaaa...

Lep in dober vikend..

LP

clock-img

05.05.2007, 09:53

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Gorazdova.... mandlje imaš v vsakem primeru, razen, če ti jih niso kot mali deklici odstranili. Verjetno tebe bolijo mandelji, kar vjeretno pomeni, da imaš kako angino ali kaj podobnega. Tudi bezgavke imaš vedno v telesu (in to veliko), samo ti zatečejo in bolijo, če se mora organizem boriti s kako boleznijo, ali vnetjem, itd.....

Kako pomagati pa ne vem... če te res tako strašno boli, pojdi k dežurnemu zdravniku, pa mu potoži, bo že vedel kaj narediti. Tu ti bomo pa težko pomagale (čeprav bi rade).

clock-img

05.05.2007, 09:58

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Evo zdaj sem se pa nasmejala... user posted image user posted image user posted image

Punca, punca...sram te bodi user posted image

Oboje ziher imaš - mandlje in bezgavke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 5.5.2007 9:59:35 >

clock-img

05.05.2007, 15:28

clock-img

Anonimen

Jah, vem, da sem kot en majhen otrok user posted image user posted image

Hvala vseeno user posted image

clock-img

05.05.2007, 15:30

clock-img

Anonimen

Madona so pa res geniji tile zdravniki,da so ti našli mandelnjeuser posted image user posted image

clock-img

05.05.2007, 15:40

clock-img

Anonimen

Vnetje mandeljev oz. obnebnic = angina. Torej imaš angino. Antibiotik bo prijel, samo malo počakaj. Meni je nazadnje že prva tableta.

clock-img

05.05.2007, 15:42

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Jah, vem, da sem kot en majhen otrok user posted image user posted image

Hvala vseeno user posted image

Ti boš / si mamica?
Ker potem bi bilo nekak dobro, da se o teh znanstvenih izrazih  o strahotnih zadevah, ki jih imaš v telesu, malo bolj pozanimaš.user posted image  Zaradi dojenčka namreč. Da mu ne bi kdaj preveč po bezgavkah grebla.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

05.05.2007, 15:43

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dalija -- 5.5.2007 15:45:29 >

clock-img

05.05.2007, 17:31

clock-img

Anonimen

Ja Barbs, vse pa res ne moremo vedeti kako pa kaj... Sej zato pa so vedno nove izkušnje, da veš za naprej..

clock-img

05.05.2007, 17:33

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

No, ja, sam nek 'družinski zdravnik' ti pa ne sme uit user posted image
Brž v nabavo.

clock-img

05.05.2007, 18:56

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem