Tak talent kot sm js, sm vas 3 ure iskala po RR da sm našla ta naš božji 2. del
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
Glede naše P; sej ona je čisto v redu pa tudi njena sestra je OK, le ena je taka nesramna in sem se z njo že nekaj krat primla, sem tudi že P omenla in jo je pol malo nadrla in ji rekla, da kadarkoli pokličem, me-nas mora sprejet. Včeraj so pa bile ene čisto druge.
Ne vem zakaj, ma se mi dozdeva, da imamo isto sestro(ZD Koper- sestra
Aleks. (zdravnica:
J.Jen.?)) Ker mi mamo grozne probleme z njo že od majhnega... zadnjič se je celo spravla na mojega brata (hodimo k njej že od samega začetka), da kaj spet hoče.. in pred celo ambulanto mu je rekla, da je njegova (se pravi moja) familja obupna in da naj se spravimo k sebi! WTF?!

Ko je to povedal doma je moj tata popolnoma znorel in šow naslednjič z mojo sestro tja - pa ni pisnla več besede. Je pa stekla beseda o tej prijazni sestri tudi v čakalnici in čisto vsak je mel nekaj čez njo... tako da se mi po tvojih opisih zdi, da kar o njej govoriš...
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Brcike a se kateri zdi, da se je mali polenil, moja je do petka zelo brcala, tak da me je že bolel, zdaj opa brca nežno, no še včasih ko ji kaj ne paše zelo, vendar manj kot prej????mal me skrbi, ker ne vem, kak je prav!!!
Lolita23 js sem mela prejšnji teden 5 dni zatišja pa ti morem povedat, da sm bla že kar panična... na srečo se je pa včeraj odloču, da bo spet malo pobrcal tako da sm se pomirila.. verjetno je bil preveč utrujen, ker sem tudi js delala nadure, pa se mu je to poznalo... samo pozitivno mislit, pa bo ok..
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Piruri - kaj pa če se zmenita z mamo_milchy, da te ona pripelje? Se je tudi pofočkala, da pride.
Ja, js se tudi nebi lih sama vozla

pa bi se lahko kar za skupni prevoz kej menle...
tako da ja.. js bi tudi prišla... s tem, da bi za 100% lahko potrdila šele, ko določimo datum, ker pač.. redna služba cel teden pa pol še vožnja v lj in nazaj... verjetno bo malo huda...