Cer!
Sem pocakala, da pridete na to strasno zeleno 200. stran ... upam, da bo zdej malo bolj umirjeno. Boste vsaj uspele prebrat kar sem napisala.
Mene so zaceli dajati krci, ki pa me predvsem zvecer tudi bolijo tako kot menstrualni krci. Predvcerajsnim ravno med nogometom je bilo kr hudo, potem sem pa pri sosedih Buscopan nafehtala, se je pa vse umirilo. Vceraj sem zacela pit magnezijeve tabletke, pa ne vem ce je bilo zvecer kaj bolje. Danes pa sem klicala h ginekologinji, pa moje ni bilo in mi je sestra samo rekla, da naj pocivam, ker ce mi bo pocitek pomagal, moram na bolnisko ... ampak ni variante, da grem na bolnisko ... me bojo iz hlac stresli v sluzbi ... mamo ful dela in bi bila res katastrofa.
Danes sem cel vecer (te 3 ure, ko sem vas brala) prelezala na boku in je bilo precej bolje, edino ko vstanem me vsake toliko zagrabi krc, ampak ni pa bolece. Bomo videli do ponedeljka. Malo me skrbi edino zaradi kratkega maternicnega vratu. Sicer pa imam v ponedeljek 3D UZ in bom vprasala Strahovo, ce mi lahko se mv izmeri. Ce ne bom sla pa k svoji.
Samrole ... lahko prosim dobim recept? Imam pa dober recepr za posebne kremsnite ... noro dobro ... bom napisala.
Porod ... jaz sem prvic rodila v lj in sem dobila protibolecinska sredstva samo preko infuzije .. na masko sva pa pozabila, pa tudi ponudili mi je niso, ko je bilo najhuje. Je bila pa takrat v porodnisnici taka guzva, da babce v vecini sploh ni bilo in mene je po parih urah ze tako bolelo, da sem Maticu rekla naj gre takoj po eno babco, ker me prevec boli ... pa spet nikjer nobene ... jaz sem pa se vedno lezala na boku. In ko je koncno prisla, dam noge narazen in rece ... ja sej glavca je pa skor ze zunaj ... ja, super, kje si bila pa ti??? No, potem je bil Gal tik tak zunej in bolecine so bile hitro pozabljene ... edino notranji sivi so bili precej boleci in se nama je pri seksu poznalo se precej casa - vec kot eno leto.
Tokrat si spet zelim roditi naravno in magari brez maske. Je bilo v prve kr ok. Samo babico si pa zelim imet v blizini.
Kar se pa epiduralne tice ... vse moje prijateljice, ki so rodile z njo, so imele same tezave ... pri vseh so otrocke ven vlekli z vakumom, pri eni je celo 7 babic lezalo na njenem trebuhu in porivalo, da je dojencica prisla na svet. Groza ... vse v Postojni.
Zatekanje ... v prvi nisem nic in sem bila cist zadovoljna ... upam, da tudi tokrat ne bom.
Jem pa recimo malo bolj soljeno hrano, ampak ne prevec.
Strije po prsih ... jaz sem dobila v prvi nosecnosti 1 strijo, pa me se vedno srbi za znoret ... zdej pa upam, da ne bom dobila se kaksne, ker tudi mene precej precej srbi ... se pa se nisem zacela mazat, ampak imam namen, ker sem tudi jaz presla iz A na C kosarico.
Lep vecer, Ursa