writing-img

Marela Babideal

clock-img

05.06.2007, 15:04

clock-img

abi

pencil-img

755

Pozdravljene,

je katera kupila marelo  user posted image  od Babideal-a, ki je v akciji v Arielu (mislim da za cca.starih 14.000 sit) .
Prosila bi za mnenje, ker namreč sanjam o Zappu, vendar mi razum bremza in iščem cenejše varijante .

Za odgovore se zahvaljujem.

clock-img

05.06.2007, 20:49

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Lep pozdrav, abi!

Tudi meni se je zdelo škoda zapraviti toooliko denarja za voziček marelouser posted image , in sem najprej kupila marelo od BBY in dala zanjo 19.000sit. Se je tudi slučajno ni dalo vozit z eno roko, kolesa so opletala vsak v svojo smer, kot da bi bil rabljen že za tri otroke, ne pa nov (tudi z novim po reklamaciji ni bilo nič drugače) skratka polom!
Po dveh mesecih sem ga prodala in si nabavila ZAPPA in sem neskončno zadovoljna z njim in mi ni žal denarja. Je pa v spletni trgovini Sonček malo cenejši kot v Baby Centru ali Arielu...

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

05.06.2007, 22:08

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

V Baby centru je trenutno v akciji.. 129 €.. če pa še z A. kartico plačaš, pa bo itak zastonj. Torej go for it user posted image

clock-img

06.06.2007, 08:59

clock-img

Luns

pencil-img

226

Na bolhi sem vidla dva rabljena ugodno.

clock-img

06.06.2007, 22:34

clock-img

abi

pencil-img

755

Evo, kljub ne ravno nizki ceni, sem nazadnje vzela zadnjega oranžnega Zappa v Babycentrovi akciji za 129,99 eur.

user posted image   Mislim da mi ne bo žal.
                       Hvala vam za informacije.  Pozdravček  user posted image  - ABI

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem