cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Marele

clock-img

19.01.2008, 15:14

clock-img

tančica

pencil-img

293

Kdaj ste ta ornk vozičke zamenjale za marele? Smo že malo siti ta gromazn voz okol prenašat....

clock-img

19.01.2008, 18:41

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Naš user posted image  je star 11 mesecev in bomo šele zdaj kupili marelo, in sicer Zappa.

clock-img

19.01.2008, 18:44

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

pri nobenemu nisem imela marele

clock-img

19.01.2008, 18:57

clock-img

Anol

pencil-img

299

Jaz mislim, da pri kakih 10-ih mesecih, predvsem zaradi tega, ker smo šli ravno poleti na morje in ni bilo placa za tolikšen voziček. Ti samo glej, da bo imel voziček za poležat, da ti lahko v njem tudi počiva, če sta nekje zunaj.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

19.01.2008, 18:59

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Pri 7.mesecih smo kupili Zappa, saj smo ga najbolj potrebovali za na letalo. Od takrat dalje je imela Zappa za kratke ture, Buzza pa za dolge.

clock-img

19.01.2008, 19:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Pri 7.mesecih smo kupili Zappa, saj smo ga najbolj potrebovali za na letalo. Od takrat dalje je imela Zappa za kratke ture, Buzza pa za dolge.

enako, s tem da smo 3xl comforta uporabljali za dolge ture.user posted image aja, pa mi smo zappa kupili nekje konec 8m.
pa če se ne motim imava celo obe oranžngauser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2008, 19:11

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem kupila pri prvi marelo pri pol leta, ker smo šli na letalo. Pri drugi pa pri 10 mesecih, ker smo šli na dopust.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

19.01.2008, 19:37

clock-img

Hans

pencil-img

501

Pri osmih mesecih, ko smo šli v tujino.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

19.01.2008, 19:56

clock-img

Anonimen

Naša bo februarja eno leto, pa je še nimamo. Bomo kupili čez kaka dva, tri mesece, Janéjevo, isto kot sedanji voziček, da bo pozimi še zimska vreča pasala notri.

clock-img

19.01.2008, 20:11

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mije nismo nikoli imeli. Se je tam do slabega leta in pol kar v navadnem vozičku vozil, potem se pa itak ni hotel več vozit.

clock-img

19.01.2008, 20:22

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Mi smo jo kupili kak mesec nazaj. In jo kar uporabljamo, recimo za v BTC, da ne vozimo ta velzga vozička, ki zasede cel prtlažnjik. Se pa da marela poležat tko da ni neke razlike med tavelkim in tamalim vozičkom.
Pa hvalabogu da smo jo kupil ker smo bli par dni brez tavelzga vozička ker je guma počlauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

19.01.2008, 21:49

clock-img

tančica

pencil-img

293

Sem dons gledala Zappa, mater je luštn voziček res...1A, vendar je to vse kar je, ne da se poležat, nima ne košare spodaj, čisto brez vsega samo lep je....pa še drag. V oči mi je padel Hauckov traxx marela, s tisto rožo a kuga ma to...no bomo še videli kaj bomo...

clock-img

19.01.2008, 21:56

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo se kmalu naveličal težkega vozička in smo šri kakšnih 6 mesecih kupil marelo-tako ki gre tudi v ležeš položaj (maclaren). z nakupom sem maximalno zadovoljna, buzza sploh ne uporabljamo več.

clock-img

19.01.2008, 22:04

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

enako, s tem da smo 3xl comforta uporabljali za dolge ture.user posted image aja, pa mi smo zappa kupili nekje konec 8m.
pa če se ne motim imava celo obe oranžngauser posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi oranžnega Zappa kupili pri cca.8 mesecih, sam ne za na letalo.user posted image  
Pri prvem sinu smo pa eno tako bolj izi marelo kupili, ko je bil star kakšno leto in pol, pa ni bila dolgo v uporabi.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

19.01.2008, 22:15

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: tančica

Sem dons gledala Zappa, mater je luštn voziček res...1A, vendar je to vse kar je, ne da se poležat, nima ne košare spodaj, čisto brez vsega samo lep je....pa še drag. V oči mi je padel Hauckov traxx marela, s tisto rožo a kuga ma to...no bomo še videli kaj bomo...

No, to marelco mamo mi in smo ful zadovoljni.
Traxxovo marelco, ne Zapovo.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

21.01.2008, 11:58

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Mene pa zanima, kje se da pri nas kupit ta voziček maclaren?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem