writing-img

Mariborčanke in ostale poznavalke Maribora

clock-img

16.04.2008, 15:31

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jutri moramo v MB in ker ga ne poznamo, prosim za pomoč, kako pridemo na Cankarjevo ulico. Gremo na avtocesto za MB in potem?

clock-img

16.04.2008, 16:58

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Po avtocesti idi do Melja, kjer zaviješ levo na Meljsko cesto,  nato na ravno na Partizansko, na četrtem križišču zaviješ desno na Prešernovo, se pelješ skozi dva križišča, nato desno na Maistrovo, naslednje križišče je Cankarjeva. Sedaj sem ti opisla pot, če greš z avtom, je malce komplicirano, ker so tam same enosmerne. Če bi šla peš, bi bilo lažje. Boš pa imela težavo, kje parkirat, kljub plavi coni.

Poglej tukaj.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 16.4.2008 17:03:25 >

clock-img

16.04.2008, 17:27

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Hvala, Rubin. Sem že gledala na enem zemljevidu, da bi šli po Partizanski. A to se gre z avtoceste na prvem izvozu za MB?

clock-img

16.04.2008, 17:36

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Hm, da pomislim, ne. Greš skozi tunel, potem namesto da greš za Avstrijo, ostaneš na desnem pasu -  izvoz za Melje.

clock-img

16.04.2008, 17:40

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Hm, da pomislim, ne, sicer tudi prideš do Cankarjeve po Titovi, ampak ostaniva raje pri prvi varianti.
Greš skozi tunel (sedaj ga prenavljajo), potem namesto da greš za Avstrijo, ostaneš na desnem pasu -  izvoz za Melje.

clock-img

16.04.2008, 17:46

clock-img

kjava

pencil-img

2416

OK user posted image Hvala za natančna navodila!user posted image

clock-img

16.04.2008, 18:15

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ni kaj, samo sem razmišljala, da ti je mogoče boljša varianta, da greš na prvi izvoz za Mb, pa potem po Titovi, mimo Europarka, pa prideš isto na Prešernovo, potem pa dalje tako kot sem že napisala.

Sicer pa Mb je tako mali, da prideš z vseh strani not user posted image .

clock-img

16.04.2008, 20:22

clock-img

malika

pencil-img

3199

Po mojem je tale druga varianta lažja.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

16.04.2008, 22:34

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Za parkirat pa je na Cankarjevi garažna hiša Forum, ni sicer najcenejša, je pa najboljša varianta. Pa naj te ne premami pločnik pred Zavarovalnico MB na Cankarjevi, ker te bodo skasirali user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

17.04.2008, 15:29

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Evo, smo že doma. Našli brez problema, ker je dala Rubin super navodila user posted image , smo pa šli po drugi varianti. Bubi, smo šli glih na ZM, pa je blo tam itak vse zabasano, tko da smo ga pri Koloseju pustili, ker smo bili itak prezgodnji in smo se mal sprehodili user posted image

clock-img

17.04.2008, 18:08

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Ja super, samo da ste našli. Pa še drugič user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem