writing-img

Marsovček Maksi

clock-img

14.12.2005, 17:39

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Ne vem kam naj to vprašanje postavim. Tu na RR prodajajo to igračo pa me zanima če jo katera ima in kako ste zadovoljni z njo. Malo me mika da bi jo kupila ker se mi zdi fina samo bi rada slišala s prve roke kako se obnese ta igrača.

Hvala za odgovore.

Lp S

clock-img

14.12.2005, 18:29

clock-img

b.nika

pencil-img

210

oj.
Naš user posted image  je tega marsovčka dobil iz Amerike, ampak mislim, da je čisto enak temu na RR. Ima ga že od rojstva in se ga še zmeraj razveseli.
Lahko mu potegneš ven glavo in noge, nato pa skočijo notri. Če ga potreseš, ropota, če ga rahlo udariš pa spusti smešne glasove. Na eni roki ima magnet, v drugi pa drži ropotuljico. Nam se res full obnese , mislim, da je zelo dobra igrača.
Prve dni je bila interesantna tudi za "večje otroke"- za nas user posted image . Smo se tako nasmejali. user posted image  user posted image  user posted image  Res je super. user posted image

clock-img

15.12.2005, 22:28

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

A veste kje se še dobi drugje ?- na RR piše, da je razprodan...

clock-img

15.12.2005, 22:46

clock-img

Lejči

pencil-img

520

jaz sem jih gledala na www.busi.si, nič pa ne pise, kako stojijo z zalogo. probaj jih kontaktirat, pa vprasaj.  

clock-img

15.12.2005, 23:48

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Ja Alina sm tut jst upazla. Če ga mislš naročit ga hit naroč pr bušiju ker jim ga bo tudi tam kmalu zmanjkalo. Pa ga letos ne bodo več dobili.

clock-img

16.12.2005, 14:38

clock-img

Petrolinka

pencil-img

91

Evo pa ste še mene prepričale user posted image . Sem ga že tolko cajta gledla. Je tk šikan.
Sem mu zraven še kr telefon naročla, ker drgač se hoče z mojim pogovarjat user posted image .
Mi bo ati uhe navil, ker mama špar program user posted image

Nikjer pa nisem vidla koliko časa traja da ti ga dostavijo user posted image  

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

clock-img

16.12.2005, 16:08

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Citiram iz Bušija:

Vse izdelke na zalogi odpremimo v 1-2 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila! Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru, da je izdelek razprodan, Vas pokličemo po telefonu in se pomenimo o čakalni dobi oz. kakšna alternativa je za Vas sprejemljiva.

* Vse informacije Vam z veseljem posredujemo tudi po telefonu. Pokličite kar v trgovino Buši na telefon: 01 52 33 418.

* Lahko nam tudi pišete na : mojca.gabrovsek@genrt.si in v najkrajšem možnem roku Vam bomo odgovorili.

user posted image  LP, Skaana (mi se tudi grebemo zanj...)user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

clock-img

19.12.2005, 09:17

clock-img

Petrolinka

pencil-img

91

MI SMO GA ŽE DOBILI. user posted image user posted image user posted image
So pa hitri. Super, zdaj se bomo pa špilali user posted image .

Ko misliš, da že vse obvladaš, spet neka nova fora...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem