writing-img

Marsovcek maks

clock-img

26.09.2006, 21:53

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Sem ga kupila nasmu malemu, ko je bil star ene 6 mesecev. Pa ga ni nic porajtal. Sem rekla OK; je se premajhen, pa se ne sedi, bo kasneje igraca aktualna. Je ratu starejsi, je sedel, marsovcek je pa se zmeri sameval v kotu. Pri skoraj 14 mesecih ga se zmeraj ne posteka. Se mi zdi, da se jst vec z njim igram, kot tamal user posted image .

Kaksne izkusnje mate pa z marsovckom tiste, ki ste ga kupile? A je vasim otrokom zanimiv? Al je mogoce se premajhen za igro z njim (ceprav je baje od 6 meseca naprej)? Al je bil pa to samo zgresen nakup?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

26.09.2006, 21:59

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

a bi kakšno sliko prilepila...jaz sploh ne vem za kaj gre, pa me zanima user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

26.09.2006, 22:17

clock-img

sato

pencil-img

249

Jaz sem tudi šla prav pogledat, kaj to sploh je. Sem prvič slišala. Mogoče pa mu bo sčasoma postal zanimiv. Pa ga skrij za kak teden, bo malo pozabil nanj, potem pa bo mogoče zanj nekaj novega in zanimivega. Mogoče pa je enostavno še premajhen, pa si ne ve kaj početi s tem marsovčkom. Mi sploh ne zgleda kot enostavna igrača za 6-9 mesečnike.

clock-img

26.09.2006, 22:25

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

http://www.ringaraja.net/izdelekPodrobno.asp?id=123&kat=12&podkat=35

Se opravicujem, sem misnla, da ga vsi poznajo, ker se je tolk vrtela reklama tuki na RRju.

IZVIRNO SPOROČILO: sato

Pa ga skrij za kak teden, bo malo pozabil nanj, potem pa bo mogoče zanj nekaj novega in zanimivega.

Smo tud to probali, pa ne pomaga. Pogleda ga samo, ce ga mimgrede slucajno butne in se marsovcek oglasi.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

26.09.2006, 23:13

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ja tako je tudi pri nas. Igrače, ki bi naj bile za 10 mesecev so sedaj pri 19 mesecih najbolj aktualne, še posebaj tista stvar za učenje hoje, ko se je drži in jo riva pred sabouser posted image . Sedaj pa z njo najbolj dirka okrog pa čeprav že
8 mesecev sama hodi kot za hec.

clock-img

26.09.2006, 23:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz mislim, da mu bo malo kasnej zanimiva. Nič hudega, če bo star več, kot pa piše, da je primerna tej in tej starosti.
Midva sva najmlajši tudi kupila tidto, ki se sestavi, da se poriva ali pa v poganjalca. Pa ji taprvi model sploh ni bil všeč (vozičke za punčke pa je zelo rada potiskala). Ji je kot poganjalec bolj pri srcu, čeprav se samo vsede nanj, potem pa gre na drug poganjalec in jo moramo vozit z njim.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.09.2006, 10:35

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Me veseli, da je še kateri mamici Maxi bolj zanimiv kot bejbiju. Naš ga malo pogleda samo takrat, ko ga iz košare vrže.
Mogoče pa še bo kaj iz tegauser posted image . Če ne prej, pa ko bo imel svojeuser posted image

Lep pozdrav
tasika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem