writing-img

Masaža dojenčka

clock-img

22.01.2006, 08:44

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima kdaj jih masirate (zjutraj, popoldan, pred spanjem, po kopanju....) in koliko časa. Predvsem pa me zanima kaj uporabljate za masažo (katera olja, kreme, losjone...). Hvala za odg.!

clock-img

22.01.2006, 09:53

clock-img

Anonimen

Jaz za masažo ne uporabljam nobenih krem, olj, zaradi morebitih alergij - je star komaj 2,5 meseca.
Masiram in telovadim pa pač, kako nanese oz. ko je čas. Ponavadi pred kopanjem, tačas ko ata pripravlja vodico, zjutraj, ko luftamo rito...
Naše masiranje je podobno bolj božanju, žgečkanju.

clock-img

22.01.2006, 10:55

clock-img

afrika

pencil-img

283

Jaz ga zmasiram vedno po kopanju, torej zvečer, pred spanjem. In sicer celega, od nog do glave, traja kakšne pol urce in oba zelo uživava. Masiram pa ga z naravnim mandeljevim oljem. Ko je bil še mali dojenček, sem dala poudarek predvsem na stopalca in trebušček... zaradi boljše prebave. Zdaj (pri 1. letu) pa bolj po občutku, kar mu zares paše.

clock-img

22.01.2006, 14:24

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Mi se maseramo po kopanju vedno z oljem  po celem telesu povdarek pa dajemo na stopala,nogice in trebuhu.user posted image  vedno uživa v masaži.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem