writing-img

Masaža na Vrhniki

clock-img

17.01.2008, 10:56

clock-img

bambolina

pencil-img

198

V kratkem se selimo iz LJ na Vrhniko....pa me zanima kakšna je kej ponudba masaž tam. Jaz sem maserka in me to delo veseli in tudi zdaj v LJ imam doma en prostor - tak mini masažni salonček kjer občasno popoldan tudi masiram. Zanima me kaj menite, da bi na Vrhniki najela en prostor kjer bi imela masažni salon...zaenkrat samo masaže, potem pa morda tudi depilacije. Bi to šlo? Ali je tega že preveč na tistem koncu? Podjetje tako ali tako že imam (no, ne jaz,...moj mož) in je registrirano za opravljanje te dejavnosti, tako da to imam že zdaj urejeno.
Vaši predlogi, nasveti, mnenja?

clock-img

17.01.2008, 11:45

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Vrhniko slabo poznam, težko kaj rečem ... ena moja kolegica je imela npr. v Ljubljani najeto sobo, kjer je masirala po kitajski tradicionalni metodi. Mislim da se ji je izplačalo. Lahko poskusiš a ne, nimaš kaj izgubiti. Ljudje se gremo itak radi pocrkljat.

Želim ti uspešno pot user posted image

clock-img

17.01.2008, 12:27

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Boš zelo dobrodošla, ker mislim, da obstajata samo dva"centra"-Mojce Suhadolc in Rodetove, uradno.

clock-img

17.01.2008, 12:36

clock-img

honey

pencil-img

2567

Po moje boš uspešna, ker jaz vem samo za Mojco Suhadolc. Sicer sta potem še dva kozmetična salona, ki ima tudi depilacijo in solarij, ampak za masažo pa ne vem, da bi jo imela. Pa tudi kje v okolici Vrhnike mislim, da ni nobenega drugega salona z masažo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem