cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Masaža telesa

clock-img

23.05.2006, 11:22

clock-img

veveryca

pencil-img

30

Še nikoli nisem bila na masaži pa bi si jo rada zdaj enkrat privoščila. Sem iz Ljubljane pa bi rada, da pride maserka kar na dom, a pozna katera kakšno, ki bi prišla (pa da mi ne bo računala zdej 10 jurjev, ker vem da so take cene za 60 min, če pridejo iz salona na dom)???

clock-img

23.05.2006, 12:39

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Zakaj pa na dom? Kaj jje pa v salonu narobe? Saj mora biti vse čisto... Pa še manj te bo stalo. Razen če dobiš koga, ki se za hobi s tem ukvarja.

Masaža.... mmmmmuser posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

23.05.2006, 13:54

clock-img

prepelica

pencil-img

48

Živjo!¨
Jaz poznam eno maserko, je res super in pride tudi na dom, če želiš. Mislim, da računa za masažo na domu 5000 sit za 1 uro. Jaz sem zelo zadovoljna z masažo. Bom pogledala za številko pa ti javim naknadno.

clock-img

23.05.2006, 14:11

clock-img

prepelica

pencil-img

48

Evo še številka: 040 219 666
Za študente pa ima še poseben popust in pride masaža 3900 sit

clock-img

26.05.2006, 14:19

clock-img

veveryca

pencil-img

30

Hvala! Sem se že zmenila. To ma pa res poceni masažouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem