writing-img

Masaža v mestu

clock-img

10.09.2012, 16:55

clock-img

emalina

pencil-img

95

Ali je katera že bila? Lokacija Ljubljana.

clock-img

15.09.2012, 17:28

clock-img

aknela123

pencil-img

670

glede na število ogledov in število odgovorov, bi bilo dobro, da kaj več napišeš. in glede na to, da je tema pod spolnost...

clock-img

15.09.2012, 22:13

clock-img

artista7

pencil-img

816

na erotično hodim samo doma user posted image pa je že dolgo ni bilo ... z oljem mislim.

Če je vprašanje o klasični oz kaki taki navadni masaži, sem pa bila v LJ v Šentvidu na tajski, je bilo v redu, na tuina masaži na kodeljevem in na klasični v Šmarju-Sap. Povsod je bilo dobro in sproščujoče, pri tej zadnji še najbolj. Tudi v salonu Nano v Šentvidu je prav fina masažica po mojem (jaz sem bila v njihovi enoti kot sem že prej omenila)

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

24.09.2012, 11:54

clock-img

emalina

pencil-img

95

Prijateljica je bila na masaži in več kot zadovoljna. Baje je erotična za ženske, maser profi, se ne slači, orgazmi zagotovljeni. Sprašujem ker je moj maser odpovedal :-(

clock-img

14.03.2014, 11:58

clock-img

llleonid7

pencil-img

2

Živjo,masažica za ženske na visokem nivoju,klasična masaža oziroma po vaših željah ...sem maser klasične,Švedske masaže ki se vam popolnoma posvetim,vas razvajam do popolnosti kjer se boste max.sprostile,uživale ,...masiram vas z popolno predanostjo,dotiki niso samo dotika ampak čutite nekaj več kot samo dotik,v času masaže sva na nek način povezana kar je ključni pomen do popolne masaže,popolnega uspeha.Emai: llleonid7@gmail.com

clock-img

14.03.2014, 12:57

clock-img

nikica1711

pencil-img

10

moj še ni odpovedu ;P

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem