cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Masažni aparat za noge in klasična masaža telesa

clock-img

29.04.2005, 15:31

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Pred mesecem sem za rojstni dan dobila darilni bon za klasično 50 minutno masažo ter masažni aparat za noge. A lahko grem na masažo, čeprav sem:nosecka: (7. teden) Kaj pa masažni stroj...uporabljala sem ga, dokler nisem ugotovila, da sem noseča, zdaj pa ne vem, če je morda kak negativni vpliv, če si 15 minut tresem noge tam not???:zmeden::ups:
Ima katera te izkušnje?
Lep dan vam želim!:rozica:

clock-img

29.04.2005, 15:36

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Jaz sem se pozanimala samo za masaže, priporočljiva je limfna masaža! Prav priporočljiva je, če ti zatekajo noge...probala pa še nisem. Sem šla pa na refleksno masažo stopal (9t), pa ni bilo nič narobe. :bravo:

Z aparat ti pa neznam povedat, jaz bi počakala s tresenjem tja do 12t. Odloči se pa sama :zmeden:

Lp

clock-img

29.04.2005, 15:36

clock-img

Anonimen

Ne bi vedla ampak jaz sem si celo nosečnost noge namakala.

clock-img

29.04.2005, 18:21

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Samo ne na tajsko hodit, pa niti ni toliko problem v masaži, kot v tem, da te ne razumejo:( Po meni je hodila, pa na srečo ni bilo nič narobe. Raje sploh ne pomislim kaj bi se lahko zgodilo.:grrr:

clock-img

29.04.2005, 18:30

clock-img

Zea

pencil-img

327

Jaz sem slišala, da v nosečnosti refleksne masaže stopal niso priporočljive - ne vem pa koliko to sploh drži in zakaj ne? Verjetno najbolje, da pokličeš v salon, kjer naj bi imela masažo in povprašaš.

clock-img

29.04.2005, 18:40

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Kaj pa anticelulitne masaze?

clock-img

30.04.2005, 09:46

clock-img

muc muc

pencil-img

60

Pozdravljene punce!

V nosecnosti ni priporocljiva nobena elektricna masaza, ali je to el. refleksna masaza stopal ali je to biserna kopel ali pa katera druga.

Lahko pa imas rocno refleksno masazo stopal.

Ce ti noge zatekajo pa je najbolje, da jih namakas v slani vodi.

L.P. muc muc 28t

clock-img

30.04.2005, 20:00

clock-img

Janika

pencil-img

307

Jaz sem v n avodilih mojega masažnega aparata za noge zasledila, da naj nosečnice ne uporabljajo aparata zaradi vibracij?!!!!

clock-img

03.05.2005, 10:14

clock-img

Teya

pencil-img

1051

pušenjak pravi, da ne vidi razloga, zakaj nebi uporabljala masažne kopeli za noge....

clock-img

04.05.2005, 15:49

clock-img

tincci

pencil-img

1430

zdaj sem pa zmedena.. jaz ga prav z veseljem uporabim, zdaj pa ne vem, ali ga sploh smem :ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem