writing-img

Masažni pas v nosečnosti

clock-img

25.01.2009, 21:30

clock-img

M1987

pencil-img

656

Čao, nekaj me zanima. user posted image  Moja mama ima masažni pas, ki je večnamenski - za trebuh, hrbet, ramena, noge... Piše, da ga v času nosečnosti ne smeš uporabljati na trebuhu kar je povsem logično user posted image  , vendar me zanima ali ga alhko uporabljam na nogah in stegnih? user posted image Ali lahko škoduje? Je katera uporabljala med nosečnostjo? LP

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

26.01.2009, 06:57

clock-img

detelja

pencil-img

4525

M1987  to misliš tisti pas, ki s pomočjo vibracij masira (imaš različne nastavitve in potem to vibrira)???...meni je rekla gin., da mi te vrste masaže odsvetuje, ker baje lahko maternico napeljejo v krčenje in lahko pride do prezgodnjega poroda...sicer pa če imaš kdaj v prihodnosti pregled vpr. gin....ti rajši povej dragemu, da te naj malo masira...naj se privadi, saj bo dojenčka tudi moral masiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

28.01.2009, 15:58

clock-img

vesela veselka

pencil-img

174

se v celoti strinjam z deteljo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem