writing-img

Masaza s toplo cokolado

clock-img

01.02.2006, 11:04

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Dobila sem darilni bon za 30  rojstni dan in sicer masazo s toplo cokolado. A katera ve kako to izgleda? Je pa v hotelu Habakuk. A ne bodo skup padli, ce me vidijo debelo? user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

01.02.2006, 11:10

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

S toplo čokolado???user posted image user posted image user posted image Prvič slišim. Pomoje zna bit zanimivo user posted image ,še posebi če te bo ker fletn mladenič dobil v roke user posted image

clock-img

01.02.2006, 11:17

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

A si sigurna, da je masaža - ponavadi je kopel v topli čokoladi?! user posted image

V vsakem primeru pa - njami!!! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

01.02.2006, 11:30

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Masaza. Pise na bonu! user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

01.02.2006, 11:34

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Masaža. Gotovo. To je velika novost pri nas, je zadnjič sodelavka delala o tem, pa v Oni sem brala (kak mesec nazaj). Sprostila se boš, za pojesti pa ta čokolada ni, tak da opozori BW, če te bo hotel oblizovati, da ne boš užitna!user posted image
Se boš pa menda sprostila tudi ob vonju čikolade, telo bo masaži s hranljivo čokolado pol manjše in kot novo, potem pa brž - pod kovter po še enegauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2006, 11:35

clock-img

artista7

pencil-img

816

ja super a ne? kdo ti je to podaril? meni se zdi super ideja!ma ne, pa ti nisi debela, pa kaj pretiravaš.. jasno da ne bo čudno izgledalo. Tam so zato, da opravijo to delo in tebi bo še kako koristilo. Se ne čudim, da masaža s čokolado, ker je zadeva zelo mazava in podobna olju (zaradi kakavovega masla v njej). Saj v nekaterih trgovinah celo že dobiš masažne ploščice s čokolado- najboljše so tiste iz LUSHa (ne vem, če je tudi v MB, v LJ je-taka naravna kozmetika je to)

Veliko užitka!user posted image user posted image

clock-img

01.02.2006, 11:36

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja Seven,tudi jaz sem sestri darovala bon za razne masaže,savne...za 30 roj.dan in tud masažo z čokolado sem ji dala.
Najprej ti naredijo piling telesa in te namažejo z pravo tolo čokolado,mislim da te pokrijejo da lepo deluje,se greš stuširat in ti dajo še neko kremo gor čokoldano,dišiš čist po čokoladi,baje zelo prijetno in umirjajoče, traje 70 min,tako je vsaj v Balnei v Dolenjskih toplicah.Uživaj si zaslužišuser posted image .

clock-img

01.02.2006, 11:37

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

jest sn pa vcerej cv DM kupila mleko za telo ki disi po cokoladi-njami kolk sem sladka-disim kot cokoladna tortauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Seven pol se pa se s cokoladnim mlekom namazi pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image ,sej to ne redi-al ja???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2006, 12:04

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

user posted image user posted image user posted image Cela bom cokoladna. Jupi!! user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

01.02.2006, 13:09

clock-img

metka

pencil-img

174

Vau dobro se sliši!   user posted image  
Dobro izkoristi !!!  In prosim potem raport!?

clock-img

01.02.2006, 13:31

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Samo upam, da ne boš delala problemov, ko bo potrebno iti pod tušuser posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.02.2006, 14:08

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

user posted image user posted image user posted image  tanikaaaaaa

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

01.02.2006, 14:35

clock-img

Anonimen

Pa kaj, če si debela, itak je bon podarjen, tako da ti ne bo treba doplačat user posted image  Uživaj.

clock-img

01.02.2006, 14:55

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Al bina. Baje je treba doplacat ce si debel, ker pol vec cokolade porabijo.. Hec.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

clock-img

01.02.2006, 15:58

clock-img

Anonimen

Carovnica Mica, sm si tut jst to zdej en dan kupla .. nasledn dan sm ga mogla it iskat se za sosolkouser posted image

clock-img

01.02.2006, 20:04

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

jaz sem za predlanski r. dan dobila masažo, kopel pa vse to (brez čokoladeuser posted image user posted image )  V habakuku, pa sem potem še jaz kupila mojemu za Valentinovo ta bon in sva potem šla skupaj. ull je bilo dobro. Pa čajeka so nama prinesli pa sva potem sama ostala po pilingu za eno uro da se telo spočijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj- pa sem bila jaz še bolj debela, ker sem bila ravno po porodu malega

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem