writing-img

Masiranje trebuščka - v katero stran?

clock-img

03.01.2006, 16:59

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pozdravljene! Zanima me, če katera ve v katero stran se masira trebušček (npr. proti krčem)? Meni se zdi, da so nam v materinski šoli povedali v smeri urinega kazalca, pediatrinja, ki sem jo zadnjič še posebej vprašala, pa je pokazala v nasprotni smeri urinega kazalca.user posted image

Hvala bogu krčev še nimamo, pa vendar bi ga kdaj rada zmasirala tudi po trebuščku, vendar se kar malo bojim. Menda je lahko orng narobe, če masiraš v narobe smer?user posted image   

clock-img

03.01.2006, 17:04

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Masiraš v smeri delovanja peristaltike- delovanja črevesja- to je okrog popka v smeri urinega kazalca. Lepo pomaga brinjevo mazilo.

clock-img

03.01.2006, 17:05

clock-img

Anonimen

v smeri urinega kazalca

clock-img

03.01.2006, 17:33

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Hvala mamči in lestina za vaše odgovore.

Pa pozdravček od Lukca user posted image

clock-img

03.01.2006, 21:21

clock-img

sand

pencil-img

105

Za lajšanje težav,prebave v smeri urinega kazalca,če pa je driska pa v levo,to zapira oz. upočasnjuje peristaltiko.Lp Sand

clock-img

03.01.2006, 22:17

clock-img

minaja

pencil-img

74

V smeri urinega kazalca kot so napisale predhodnice, vendar le do višine popka, višje ne, ker to ni več trebušček.

clock-img

04.01.2006, 16:15

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: minaja

V smeri urinega kazalca kot so napisale predhodnice, vendar le do višine popka, višje ne, ker to ni več trebušček.

aha user posted image  Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem