writing-img

Maskirati ali ne?

clock-img

23.02.2009, 20:03

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jutri je pust.
Osebno se mi zdi zelo všeč, če se tudi ljudje za na delovno mesto našemijo in s tem dodajo čar tega dne. Še posebej mi je kulsko na mestih, kjer imajo stike s strankami (npr. trgovine,šole,...)
Sam delam na delovnem mestu, kjer dnevno moram postreči cc. 5 strank in razmišljam, da bi se jutri malo našemil.
Kaj pa vi? Boste pustne maske tudi za v službo in na kakšnem delovnem mestu delate?

< Sporočilo je popravil 2 Sraki -- 23.2.2009 20:08:46 >

clock-img

23.02.2009, 20:05

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja pri nas v firmi smo se zmenil ...da vsi v maškare...razen v tiskarni....dostavila sem jim pa jaz vse .....bodo pa hudički in angelčki....user posted image malo za hec..

clock-img

23.02.2009, 20:12

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

jaz mam itak ta tedn dopustuser posted image drugač pa delam v eni bolnici v okolici lj. Naročam paciente po telefonuuser posted image drugač so se neki menil, da se bodo našemliuser posted image

clock-img

23.02.2009, 22:26

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Meni je tudi všeč, da so namaskirani tam kjer delajo s strankami. Pri nas tega ni in se ne šemimo. Včasih je še bila kakšna skupina, ki se je našemila sedaj pa tega ni več.

Ja, ja,...

clock-img

24.02.2009, 06:10

clock-img

caillou

pencil-img

1854

V prejšnji službi smo si privoščili kakšno obrazno poslikavo na takle dan, v tej novi pa nimam pojma kako je  s tem. Bom danes videla.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

24.02.2009, 08:30

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Jaz sem frizerka in sem se vedno našemila, moje sodelavke pa tudi.

clock-img

24.02.2009, 11:40

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Pri nas ne bo nič, šele po šihtu

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

24.02.2009, 12:41

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Meni je všeč, da so našemljeni - jaz sem tudi user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni