writing-img

Maslo ?

clock-img

08.08.2005, 14:14

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Ali se sme skoraj 10 mesečniku v krompirček zamešati malo surovega masla?

Naš mali veselo zavrača vsa kosila, tako da iščem kup stvari, katere bi mu zboljšala pripravljeno hrano...

clock-img

08.08.2005, 14:20

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jaz ga dajem Lini med krompir že od sedmega meseca pa ni bilo nikoli nič narobe. Okus je pa nedvomno boljši. Mislim da ga lahko daš brez težav.

clock-img

08.08.2005, 14:28

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Meni v pediatrovih navodilih piše, naj mu od 6. meseca dalje v mesno-zelenjavi obrok vmešam žlico rastlinskega olja (sončnično, oljčno, koruzno, sojino).

clock-img

08.08.2005, 15:51

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Seveda lahko, pa smetano tudi. :)

clock-img

08.08.2005, 15:52

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Sem mu dala maslo, smetano sem začela že prej pa jaz spet celo kosilo romalo v smeti :(( Jaz sem brez idej..

clock-img

08.08.2005, 17:11

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

jaz ji ga dajem tudi na kruhu, ali pa margarino...

clock-img

08.08.2005, 20:13

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Dobra ideja huanita 8)

clock-img

08.08.2005, 20:55

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz ti lahko napišem, kaj je naš jedel takrat. Jedel je kosila z nami, kompletno začinjena, edino soljena samo na pol, ostali smo si pa posebej dosolili, no, to še zdaj tako delam.
Drugače pa je jedel od zelenjave korenček pretenstan s čebulo, kolerabo s česnom v smetanovi omaki, blitvo, špinačo, bučke v obeh omakah - smetanovi in paradžnikovi, oboževal je cvetačo s putrom, porovo juho s krompirjem, vse zelenjavne juhe, zelo rad je jedel grah kar tako kot prilogo z maslom ali smetano ali brez vsega, potem pa klasiko špagete, makarone, pa krompir, riž, kus kus, svaljke, pa meso. Najbrž sem kaj pozabila.
Za malico jogurte, skute, linote, sadje, kruh

A enolončnic tudi ne mara, tam je vse koristno notri, pa še cela familija je sita.

clock-img

08.08.2005, 20:57

clock-img

leah

pencil-img

660

seveda.Tudi jaz delam po Gininih nasvetih;)pa tudi kislo ali sladko smetano lahko.Moja ima to full rada.

clock-img

08.08.2005, 21:24

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Gina, danes je nasplošno jedel manj kot običajno.. lahko da so spet zbobje na pohodu ali pa mu enostavno ne paše. Mislim da bom doktorirala iz prehrane :zmeden2:

Zdaj sem samo še v dilemi, če mu dam kravje mleko v krompir.. še tega nisem poskusila :zmeden2: Pravijo, da do 12 meseca počakati, samo mogoče je vseeno bolje, da vsaj nekaj poje, kot pa nič.

Mede me predvsem to, ker je na začetku uvajanja vse to jedel, ni mi jasno zakaj mu sedaj več ne odgovarja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem