writing-img

Mastni lasje!!

clock-img

29.09.2005, 12:34

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

pozdralvjene. spet bi rabila vašo pomoc. namrec po dveh dneh, ko si umijem glavo, mam lase (spet) cisto mastne.. a katera ve, kaj je treba uporabljati, da niso tako hitro mastni.
nekateri pravijo, da limoninn sok, pa me zanima, ce je katera poskusila, ali pa ce ima, katera kako svojo metodo... ali kaj?

pravi bi mi prisli vsi nasveti.. in vse pomoci.
hvala vam v naprej....

cauciuser posted image

clock-img

29.09.2005, 12:40

clock-img

dinika

pencil-img

308

Jaz uporabljam šampon od Vishija in mi pomaga.

lpuser posted image

clock-img

29.09.2005, 12:50

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

vishi.. prvic slisim, a to ga u trgovin kupis, ali v lekarni?

clock-img

29.09.2005, 12:51

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

aja, pa hvala ti za odg.user posted image

clock-img

29.09.2005, 12:55

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Jaz sem se obrila in se mi tako lepo sveti user posted image

clock-img

29.09.2005, 13:02

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

Vichy---v lekarni al pa Keune v drogeriji!

clock-img

29.09.2005, 13:17

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

haha.. glih namena obrit se nimam,.. :)
nekateri pravijo, da je dobr ce mas trajno?user posted image

aha, ja hvala, bom sla jest to prevert u drogerijo, ce pr ns take zadeve sploh poznajo ...user posted image user posted image

clock-img

29.09.2005, 13:19

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Aha ur+sa sedaj sem te pa doblauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2005, 13:22

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Ur+sa vichy boš dobila samo v lekarni. Lahko pa malo povprašaš v drogerijah za šampone proti mastnim lasjem. Jaz imam ravno obratni proble. Moji lasje so suhi in uporabljam šampone za suhe lasje in razna olja. Lahko pa tudi povprašaš za kozmetiko Avon, to je namreč kataloška prodaja. Mogoče kaka tvoja prijateljica, sodelavka naroča pri avonu.

clock-img

29.09.2005, 13:41

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

oo pupika, ati mau skaces kle , mau pa tm?user posted image
ja bom sl aprevert tele sampone, ker me moji lasje spravljajo v grob!

clock-img

29.09.2005, 13:46

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Ja sej zdej sem že tko hitra, da skačem ko en duhec naokrog.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2005, 15:15

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

user posted image

clock-img

29.09.2005, 15:26

clock-img

dinika

pencil-img

308

Šampon se dobi v lekarni, stane pa nekje 2000 sit. Lase si umivaj z mlačno vodo( ne pretoplo), pa čim manj uporabljaj, peno za lase in spreje... Jaz sem si nabavla pri moji frizerki, tekočino, ki je namesto pene za utrjevanje samo da ne masti las, stane 2200 sit user posted image

clock-img

29.09.2005, 15:30

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

pa rokice stran od las. meni se ponavadi hitro zmastijo, ker sem skozi z rokami v laseh: navijam, popravljam, čoham, mrdam... drugače pa pomaga, če si lase poblajhaš s peroksidom, ker to malo izsuši. pa res nobenih pripomočkov za styling: pene, želeji... to vse masti

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

29.09.2005, 15:54

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

user posted image aha, zanimivo dinika in soncece24.jaz si frizuro (zadaj) uredim s peno alli s sprejem... da si jo mau razfrckam.. pa mam glih tam tako suhe.... in nacufaneuser posted image .
mastne mi ratajo spredaj, pri krajeh in povrhu(pr crt). pa si jih tolk ne mrdam (k mamm skoz eno spango not)tko da mi ne nagajajjo.
mi grejo pa res na zivce, bom sla po un sampon...
apaste slisale kdaj za to, da limono stisnes (oz. njen sok, da iztisnes..) in si to polijes po glavi....?

hvala, za odgovore-e-user posted image

clock-img

29.09.2005, 17:07

clock-img

rikica

pencil-img

294

Gel lahko uporabljaš,ker vsebuje alkohol in ne masti las.Po peni se lasje zmastijo.jaz ti priporočam,da si kupiš najbolj navaden šampon za normalne lase brez kakega balzama notri,ker to vse masti lase.Trajna in barvanje pa je rešitev za en mesec dokler ni narastka.Sama sem imela tak problem in sem si kupila od afrodite navaden šampon in je zdaj cool.user posted image user posted image čeprav je vichy dobra firma.Sprobaj pa boš vidla kak bo!Glede limone pa ne vem no,ker ti imaš mastne lase pri lasišču ne?Te bi si mogla samo tam gor polivat.To boš pa malo težko izvedla po mojeuser posted image lp

clock-img

29.09.2005, 17:22

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

hvala rikica.
prej sem uporabljala johnson (al kuko se napiseuser posted image ) za otroke... kje cist navadn, pa ni pokazal nobenih dobrih sprememb... bom problala tega vichy-ja, pa bom vidla kva bo...
za trajno in barvanje, mas pa prav.... user posted image

clock-img

29.09.2005, 20:14

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Rikica je dobro napisala.
Moja frizerka vedno pravi, da je za lase najboljši bister/prozoren šampon (ne bel, kot so ponavadi- ti imajo dodan balzam), v katerem ni balzama.
Jaz uporabljam Sebamed šampon in je super- namesto balzama si pa naredim masko.
Trajna in barvanje le izsušita in uničita lase, ki so zato na videz manj mastni- toda mastnost lasišča je enaka, tako da to pravzaprav ni rešitev.
Najbolje, da pogosto umivaš lase, pa se boš dobro počutila.
Lp

clock-img

29.09.2005, 20:42

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Meni je pa najbolj pomagala nosečnost. Kar naenkrat nič mastni lasje.

Od šamponov pa tisti proti ušem, ha ha ha. (saj se je še dovoljeno hecat, a ne). Ampak res totalno izsuši lase. Samo lasišče te pa tudi zelo srbi in peče po njem, četudi nimaš uši.

clock-img

29.09.2005, 22:23

clock-img

jaz99

pencil-img

463

Probaj z limono, sej ti ne more škodit

Bodi nasmejan, saj prav lep je ta dan

clock-img

30.09.2005, 07:35

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

annny, kaksno masko pa ti delas? a potem tut h&S mislite da ni dober...?
sebamed, pa gotovo lahko kupim v navadni trgovini oz. drogeriji? haval ti za odg.user posted image

gina: ja a to pomen, da morm cimprej zanost, da ne bom mela mastnih lasuser posted image  (taj pa dobra). se prav, se bom vsaj enkt dobr pocutla (ko bom noseca)user posted image . za usiuser posted image  user posted image user posted image user posted image  hm.. ce te lasice srbi, rajsi ne bom probala tega, ceprov, zakaj pa nebi pomagal, mogoce pa res pomaga... Hvala za odgovor.user posted image

jaz99: ja bom poskusila.. samo nevem ali moras to imeti kaj dalj casa gor, ali samo malo masiras, potem pa speres...? mogoce ti ves...hvala za odg. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem