writing-img

Masturbiranje med porodom

clock-img

02.07.2009, 08:29

clock-img

emalina

pencil-img

95

Slišala sem, da masturbacija pomaga pri porodu pa me zanima ali je katera od vas to izvedla ali poskusila.

clock-img

02.07.2009, 08:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Slišala sem, da masturbacija pomaga pri porodu pa me zanima ali je katera od vas to izvedla ali poskusila.

o bože....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.07.2009, 08:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja, babica me je drajsala ene dve uri user posted image

...vox populi...

clock-img

02.07.2009, 08:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

to ni mastrubiranje user posted image

clock-img

02.07.2009, 08:35

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

http://www.intimatemedicine.si/zdravje-in-seks/babice-priporocajo-masturbirajte-pred-porodom/

gotovo si brala tole...ampak kot si zasledila je to verjetno le doma...v P, ko okrog leta truma neznancev pa ne verjamem, da bi se kaj takega dogodilo....

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

clock-img

02.07.2009, 08:36

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

to je že lezbična naveza user posted image

clock-img

02.07.2009, 08:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

http://www.intimatemedicine.si/zdravje-in-seks/babice-priporocajo-masturbirajte-pred-porodom/

gotovo si brala tole...ampak kot si zasledila je to verjetno le doma...v P, ko okrog leta truma neznancev pa ne verjamem, da bi se kaj takega dogodilo....

jp, točno to mi je padlo na pamet, ko so se popadki začeliuser posted image user posted image sem mela na hladilniku listek napisan, da neb slučajno pozablauser posted image

clock-img

02.07.2009, 08:37

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Jaz verjamem da pomaga, ampak bi rada videla obraz babice ali ginekologa, da se začneš med porodom....jao...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

02.07.2009, 08:40

clock-img

Anonimen

Emalina, a si že rodila?

Kaj pa vem, jaz takrat nebi prenesla ničesar na moji, še ko sem se mogla obrnit, da me je babica pregledala, mi je bilo odveč. Ne vem, mogoče če bi rojevala s pomočjo epiduralne anastezije, da ne boli.
Drugače pa bi rekla, da takrat prej misliš na to, da ne boš nikoli več seksal, kot na spolne užitke. Preveč boli in preveč adrenalina je, takrat samo čakaš, da bo konec, da neha bolet, pa da dobiš detece v roke.user posted image

clock-img

02.07.2009, 08:40

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

saj bi se sama....pa nimam dovolj dolge roke,da bi prišla okrog trebuha....to je bila samo nesebična pomočuser posted image

...vox populi...

clock-img

02.07.2009, 08:44

clock-img

higuys

pencil-img

1160

saj bi se sama....pa nimam dovolj dolge roke,da bi prišla okrog trebuha....to je bila samo nesebična pomočuser posted image

a zato tako hvališ feldbach, zaradi nesebične pomoči. Ti pa meni tralala prijaznost in stokovnost user posted image user posted image user posted image

Anonimna, če bi rojevala z epiduralno verjetno tudi masturbiranja ne bi čutila. Verjetno ?

< Sporočilo je popravil higuys -- 2.7.2009 8:45:23 >

clock-img

02.07.2009, 10:59

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Pred porodom ja, ko se pa porod začne, pa na to niti pomisliš ne in verjemi, da tega tudi nisi sposoben. Je pa itak neštetokrat strokovno dokazano, da je orgazem dober za različne stvari, tudi če nisi noseč.

clock-img

02.07.2009, 11:13

clock-img

Anonimen

Anonimna, če bi rojevala z epiduralno verjetno tudi masturbiranja ne bi čutila. Verjetno ?

Ja, prav imaš... torej zame med porodom masturbiranje sploh ne pride v poštev.user posted image

clock-img

02.07.2009, 11:15

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, prav imaš... torej zame med porodom masturbiranje sploh ne pride v poštev.user posted image

no saj od prvega popadka do epiduralne je dolga pot (pusti zdaj skuštrnao user posted image )...tako, da lahko porihtaš prej user posted image

clock-img

02.07.2009, 11:16

clock-img

Anonimen

sej orgazem se v možganih odvija, na tiste pa EA nima vpliva user posted image tko da si komot nudiš maksimalne užitkeuser posted image

clock-img

02.07.2009, 12:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Jaz verjamem da pomaga, ampak bi rada videla obraz babice ali ginekologa, da se začneš med porodom....jao...user posted image

ja,saj to....
jaz sem raje meditirala,pa je bilo tud fino....................................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.07.2009, 13:33

clock-img

summer410

pencil-img

397

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 13:55

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na touser posted image

clock-img

02.07.2009, 13:58

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image ,kak sploh lahk kdo pomisli takrat na kaj takega,mislim,ene ste pa res odpuleneuser posted image

clock-img

02.07.2009, 13:58

clock-img

Anonimen

Seveda in nato svizec zavije čokolado user posted image

clock-img

02.07.2009, 13:59

clock-img

Anonimen

Jaz pa sem masturbirala skozi vse popadke, do tistega "resnega" poroda..potem pa jih je preveč bilo okrog, da bi pomislila na touser posted image

Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne morešuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 14:03

clock-img

Suzikaa

pencil-img

163

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.07.2009, 14:31

clock-img

Anonimen

Čunka,vsaj takrat bi se lahko zadržala,če se že drgač ne morešuser posted image user posted image user posted image

Zakaj bi se zadržala...ker sem nerazgledana kot ti??? je znanstveno dokazano, da z masturbiranjem med porodom lažje prestajaš bolečine....in če ne poskusiš ne veš...user posted image

clock-img

02.07.2009, 14:36

clock-img

higuys

pencil-img

1160

Zakaj bi se zadržala...ker sem nerazgledana kot ti??? je znanstveno dokazano, da z masturbiranjem med porodom lažje prestajaš bolečine....in če ne poskusiš ne veš...user posted image

Crkneš user posted image . Jaz se te v živo predstavljam...AH, HUH..prihaja....ne, ne dojenček ,meni....user posted image

< Sporočilo je popravil higuys -- 2.7.2009 14:37:14 >

clock-img

02.07.2009, 14:39

clock-img

puncica

pencil-img

9847

OMB kako izražanje user posted image un a zate je masturbiranje nekaj grdga a kaj?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem