writing-img

Matematika

clock-img

23.11.2007, 14:20

clock-img

honey

pencil-img

2567

Saj ne vem, če pišem prav, ampak ali je na RR kakšen šolar/ka, ki ima skripto za matematiko od Mihe Štalca 1 in 2? Rabi moj zgubljeni user posted image , ki je pozabil na šoli vprašat, kje se to dobi. Pa v knjižnici nimajo, ker so skripte. Če ima kdo, lepo prosim, če se mi javi.

clock-img

23.11.2007, 14:30

clock-img

Anonimen

A je to prav skripta? user posted image

Nikjer na netu je ni. Pa tud jaz je nimam. user posted image

clock-img

23.11.2007, 14:44

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, menda so mu rekli, da je prav skripta. Saj sem jo že iskala na netu, zato sem se pa zdaj javila, če jo ima kdo na RR. Ker v nasprotnem primeru bom morala pa iti jaz na šolo ponjo, samo ne vem, kdaj mi bo uspelo, ker imajo samo dopoldanski pouk user posted image . Joj, kar vrat bi mu zavila (možu namreč).

clock-img

23.11.2007, 16:39

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Jz sem v gimnaziji imela od Štalca vaje, ampak to so takšne tanke knjige z vajami in ne skripte. Dobijo pa se v nekaterih knjižnicah, predvsem šolskih pa tudi nekaterih splošnih. Pomagaj si s Cobissom, če je to to.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

23.11.2007, 17:49

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Jooj ne smem se spomnt na tega Štalca! Sm pa jst tud mela uno tanko knjigco z vajami. 

clock-img

23.11.2007, 19:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

No, zdaj sem doma izvedela, da je to prav knjiga (skripta) za trgovsko oz. ekonomsko šolo v Lj., taka rumena. Jo bom šla v poned. kupit, kaj pa čmo. 

clock-img

24.11.2007, 15:57

clock-img

Klara-1

pencil-img

202

A tole pa ne bi bilo ok?
Miha Štalec je vedno naveden kot sooavtor user posted image  

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem