cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Materinska šola

clock-img

02.04.2007, 11:09

clock-img

annie

pencil-img

1049

Pozdravljene! Danes se mi točno končuje 16. teden nosečnosti, pa me zanima kako je z materinsko šolo: kdaj sploh it oz. koliko časa prej se prijaviš, ali te ginekologinja opozori na to, ali se moraš sam pozanimat, kako dolgo traja....pa še to, s partnerjem bi na materinsko šolo hodila v MB. Pa sem slišala, da je baje v porodnišnici bolje hodit, kot pa tja na Vošnjakovo, ker ti baje v porodnišnici pokažejo porodno sobo, na Vošnjakovi pa tega ni? Hvala vsem za odgovore!

clock-img

02.04.2007, 11:43

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Za materinsko se odločiš sama kje boš hodila in kdaj. Mene G ni nič obvestil o tem, niti da moram. Je pa ponekod tako, da očetje brez tečaja sploh ne morejo biti zraven.

clock-img

02.04.2007, 13:27

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Pozdravljena,

poglej pod temo materinska šola, imaš linke za MB porodnišnico s točnimi datumi začetkov tečaja. Mislim, da je bolje, da se MŠ udeležita v bolnici, saj je vključen tudi ogled porodnišnice, porodnih sob,...

Odločitev prepuščam vamauser posted image

LP

clock-img

05.04.2007, 18:49

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Meni je ginekologinja prej povedala kdaj približno bo ampak naj se ne obremenjujem, ker pošljejo domov vabilo kdaj in kje se moraš zglasiti!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

05.04.2007, 22:18

clock-img

majas

pencil-img

3393

Jaz pa sem  dobila vabilo domov user posted image   nekatrei pa res nič ne povejo, prav grdo.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

07.04.2007, 11:22

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Pri nas se moraš za to pobrigati sam.

Je pa še nekaj. Vsi forsirajo materinsko šolo čim bolj proti koncu nosečnosti, kar je bedarija:
1. Bolj ko si proti koncu, težje je sedet pri miru.
2. V 2 urah moraš n-krat lulat.
3. Če bi šla jaz res takrat, ko so mi voditeljice te šole svetovale, bi šla tja že z 1 mesec staro punčko!

Cvetim...

clock-img

07.04.2007, 14:33

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Jaz sem šla v Lj. v porodnišnico nekje v 7.mesecu. Tako priporočajo. Takrat te porod dejansko že začenja zanimati, poleg tega še ni tok težko sedet tam tiste 2 ure. Je pa res, da se je men že kar vleklo na koncu vsakega predavanja.
Obstaja pa tudi materinska šola za zgodnjo nosečnost. Na tisti sicer nisem bila, sem pa slišala, da je poudarek bolj na sami nosečnosti, telovadbi, prehrani,... Če bi imela takrat več časa in če bi se že začela mal bolj zanimat, bi sigurno šla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem